Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σίμος Ταραπουλούζης… μία από τις καλύτερες μας μεταγραφές!

Σίμος Ταραπουλούζης… μία από τις καλύτερες μας μεταγραφές!


Η παρουσία του… κάτι περισσότερο από πολύτιμη στην ομάδα και ο ρόλος του είναι καθοριστικός. Η επιλογή του έγινε με απόλυτη σιγουριά και όλοι γνωρίζουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στο δυναμικό της έναν… εργάτη ο οποίος δουλεύει ακατάπαυστα με απόλυτη σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Ο Σίμος Ταραπουλούζης αποτελεί πέραν πάσης αμφιβολίας μία από τις καλύτερες μεταγραφές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει ξοδέψει ατελείωτες ώρες για τη μελέτη των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, με τον προγραμματισμό μίας ομάδας, όπως όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν, να μην περιορίζεται σε ημερομηνίες αλλά είναι κάτι που γίνεται χωρίς διακοπή όλη τη χρονιά.

Η εμπιστοσύνη στο ποδοσφαιρικό μάτι του Υπεύθυνου του τμήματος Σκάουτινγκ της ομάδας μας υπάρχει και είναι δεδομένη.

Πέραν των πιο πάνω, να πούμε ότι ο Σίμος Ταραπουλούζης προέρχεται από ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ οικογένεια, ήταν και είναι οπαδός αυτής της ομάδας και είναι μεγάλη η χαρά του ίδιου αλλά και της οικογένειας του που μετά τόσα χρόνια επαγγελματικής πορείας έχει πλέον την ευκαιρία να δουλέψει στην ομάδα που αγαπά.

Βέβαια ο κύριος λόγος που επιλέχθηκε είναι όλα εκείνα τα στοιχεία που τον συνοδεύουν ως επαγγελματία, τα προσόντα του, ο χαρακτήρας του και το ήθος του σαν άνθρωπος και βεβαίως όσα έχει να επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα μας, ευγνώμονες αλλά και τυχεροί!!