Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πως έζησαν οι ποδοσφαιριστές τη νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (PHOTOS)

Πως έζησαν οι ποδοσφαιριστές τη νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (PHOTOS)


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας η ομάδα μας παραθέτει τις αναρτήσεις των ποδοσφαιριστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

Όπως κάθε φορά μετά από παιχνίδι της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές μας θέλησαν να επικοινωνήσουν με τον κόσμο μέσω social media για να στείλουν τα δικά τους μηνύματα μετά τη δεύτερη νίκη.

Γιόρντι Γκόμεθ     

Ο Ισπανός μέσος πρόσθεσε άλλη μία ασίστ στο ενεργητικό του. Εμφανώς σε καλή διάθεση ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας του «Νίκη σήμερα! +3!» ενώ ανέβασε και δευτερη φωτογραφία με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο τονίζοντας ξανά το «+3».

 

Γιαν Λέσιακς     

Ο Τσέχος αμυντικός ανέβασε μια φωτογραφία του από τον αγώνα, γράφοντας «Πολύ καλό παιχνίδι, πολύ καλή υποστήριξη, ΟΜΟΝΟΙΑ».

 

Μίχαελ Λούφτνερ

Πανηγύρια και…πειράγματα από τον Λούφτνερ ο οποίος εκτός από το μήνυμα του για τον αγώνα θέλησε να πειράξει και το φιλαράκι του, Ματ Νταρμπισάιαρ. «2 παιχνίδια, 2 νίκες, 6 βαθμούς» ανέφερε στο πρώτο σκέλος, συνεχίζοντας «Ματ Νταρμπισάιαρ, εξαιρετικό γκολ όμως συνεχίζεις να είσαι άσχημος!».

 

Χεν Εζρά  

«Πολύ σημαντική νίκη, ευχαριστίες στους οπαδούς για την εκπληκτική υποστήριξη» ανέφερε ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός στη λεζάντα της φωτογραφίας του από τον αγώνα.

 

Φράνσις Ουζόχο  

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας πόσταρε μία πανηγυρική φωτογραφία από το παιχνίδι μαζί με τους Λούφτνερ, Γκόμες και Λάνγκ, τονίζοντας το +3 των βαθμών της νίκης.

 

Ματ Νταρμπισάιαρ               

«Πολύ καλό αποτέλεσμα απόψε από τα παιδιά, 2 νίκες, 2 φορές ανέπαφη εστία. Φοβερή υποστήριξη για άλλη μία φορά» ανέφερε ο αρχηγός της ομάδας μας στην πανηγυρική φωτογραφία του από το παιχνίδι. Ο Άγγλος έφτασε τα δύο γκολ στα πρώτα δύο παιχνίδια.

 

Μαρίνος Τζιωνής

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ανέβασε βίντεο της στιγμής που παίρνει τη θέση του Έρικ Μποτεάκ στον αγωνιστικό χώρο.

 

Χάρης Μαυρίας

Ο Ελλαδίτης άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα στη φετινή αγωνιστική περίοδο με το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε. Έδειξε να χάρηκε πολύ τη νίκη και το γκολ του, ανεβάζοντας την φωτογραφία του ως goal scorer.

 

Έρικ Μποτεάκ

Εκ των πρωταγωνιστών σε άλλο ένα παιχνίδι ο Έρικ Μποτεάκ. “Εξαιρετική νίκη. Ευχαριστίες στον κόσμο μας για την υποστήριξη, σας χρειαζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια” έγραψε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός.