Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πως έζησαν οι ποδοσφαιριστές τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα (PHOTOS)

Πως έζησαν οι ποδοσφαιριστές τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα (PHOTOS)


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας η ομάδα μας παραθέτει τις αναρτήσεις των ποδοσφαιριστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

Ενθουσιασμό έφερε στις τάξεις και των ποδοσφαιριστών μας η επάνοδος στις επιτυχίες με τη νίκη στο ντέρμπι επί του Απόλλωνα. Αυτό διαπιστώνεται μέσα από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις οποίες παρουσιάζουμε ποιο κάτω.

Τιάγκο Φερέιρα

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην ομάδα αφού το γκολ του έκανε τη διαφορά. Ο Τιάγκο ανάρτησε βίντεο του γκολ και δύο φωτογραφίες της ομάδας γράφοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το οποίο αφιέρωσα στο κοριτσάκι μας που έρχεται. Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό, τους φίλους μου, την τεχνική ηγεσία και τους συμπαίκτες μου που έκαναν την προσαρμογή μου στην ομάδα εύκολη. Πάντα θα κάνω το καλύτερο γι’ αυτή τη φανέλα».

Το βίντεο που ανέβασε ο Τιάγκο

 

Φράνσις Ουζόχο

Σταθερός για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Νιγηριανός τερματοφύλακας της ομάδας μας. Ο Ουζόχο πρόσθεσε το εξής κάτω από τη φωτογραφία της ομάδας: «Μπορώ να κάνω τα πάντα όταν ο Χριστός μου δίνει δύναμη. Σπουδαία νίκη παιδιά και τρεις βαθμοί. Πολλή αγάπη από τον κόσμο. Πίστη στον Χριστό».

 

Γιαν Λέσιακς

Ο Τσέχος αριστερός μπακ είχε ένα καλό παιχνίδι και βοήθησε έτσι ώστε η ομάδα μας να πετύχει τη νίκη. Ανέβασε βίντεο από το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα και μία φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς προσθέτοντας στη λεζάντα: «Σπουδαία νίκη, τρεις βαθμοί, φοβερή ατμόσφαιρα, εκπληκτικοί οπαδοί».

Το βίντεο που ανέβασε ο Λέσιακς

 

Χεν Εζρά

Ο Ισραηλινός εξτρέμ ήταν μεν λακωνικός αλλά αρκετά ξεκάθαρος στην ανάρτηση του, καθώς πάνω από την ομαδική φωτογραφία που ανέβασε έγραψε: «Αγαπώ την ομάδα μου» δείχνοντας το πόσο έχει δεθεί με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

 

Ματ Νταρμπισάιαρ

Ο Άγγλος επιθετικός έγραψε «Φανταστικό αποτέλεσμα, φανταστική υποστήριξη» κάτω από την πανηγυρική φωτογραφία που ανέβασε.

 

Έρικ Μποτεάκ

Από την κερκίδα στήριξε τους συμπαίκτες του ο Έρικ Μποτεάκ καθώς αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Γάλλος εξτρέμ ανέβασε δύο βίντεο, το ένα από την οργανωμένη κερκίδα της ομάδας μας και το άλλο από το τέλος του αγώνα και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου προς την ομάδα.

 

Φάνος Κατελάρης

Αν και δεν αγωνίστηκε χάρηκε ιδιαίτερα τη νίκη της ομάδας μας. Σε ένα ποστάρισμα που έκανε ανέφερε: «Όταν έχεις μεγαλώσει μέσα στον πράσινο λαό κοιτάζοντας τον σήμερα μόνο περηφάνια μπορείς να νιώσεις».

 

Γιόρντι Γκόμεθ

Στο βαθμολογικό κέρδος και τον κόσμο στάθηκε ο Ισπανός μέσος γράφοντας: «Τρεις βαθμοί. Η υποστήριξη των οπαδών ήταν εκπληκτική» ενώ σε ακόμα ένα instagram story που ανέβασε θέλησε να τονίσει τους τρεις βαθμούς που διατηρούν την ομάδα μας στην κορυφή.

 

Ανδρόνικος Κακουλλής

Την πρώτη του συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα κατέγραψε ο Ανδρόνικος Κακουλλής ο οποίος πέρασε ως αλλαγή για περίπου 20 λεπτά. Ο νεαρός διεθνής ανέβασε φωτογραφία του από τον αγώνα γράφοντας «Vamos» δείχνοντας την χαρά του για τα πρώτα του λεπτά φέτος με την πράσινη φανέλα.

 

Χάρης Μαυρίας

«Φοβερή προσπάθεια από όλους. Ας συνεχίσουμε να δουλεύουμε» ανέφερε το ποστάρισμα του Ελλαδίτη μπακ που έγραψε το τρίτο σερί ενενηντάλεπτο στη σειρά.