Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Δήμος Λευκωσίας τίμησε τον Φίλιππο Δημητρίου (PHOTOS)

Ο Δήμος Λευκωσίας τίμησε τον Φίλιππο Δημητρίου (PHOTOS)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, κάνει αναφορά στην βράβευση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Φίλιππου Δημητρίου, από τον Δήμο Λευκωσίας για την προσφορά του στον κυπριακό αθλητισμό.

Αναλυτικά:

Μεγάλη τιμή για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μας, Φίλιππο Δημητρίου. Την περασμένη Παρασκευή (11/10) βραβεύτηκε από τον Δήμο Λευκωσίας για την προσφορά του στον κυπριακό αθλητισμό!

Σε μία λιτή και πολύ όμορφη εκδήλωση ο Δήμος τίμησε τον Φίλιππο στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων αθλητών και Αθλητικών Σωματείων. Πρόκειται για μία μεγάλη τιμή, αφού μέσα από τέτοιες ενέργειες αναγνωρίζεται η προσφορά αθλητών που άφησαν το δικό τους στίγμα στον κυπριακό αθλητισμό!

Ο Φίλιππος Δημητρίου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη βράβευση του: «Ήταν μία πολύ όμορφη εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το παρών τους παλιοί και νέοι αθλητές. Ο Δήμος επιλέγει κάθε χρόνο 2-3 αθλητές και τους τιμάει ως ένδειξη αναγνώρισης και σεβασμού για την προσφορά τους. Φέτος επέλεξαν εμένα και ήταν κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενο. Τέτοιες βραβεύσεις είναι μοναδικές, αξιόλογες και σε κάνουν να νιώθεις περήφανος».

Ο Φίλιππος αγωνίστηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για 15 συναπτά έτη και κατέκτησε 24 τίτλους: 12 πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα και επτά ασπίδες. Κατέγραψε 352 συμμετοχές και πέτυχε 65 γκολ. Φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος σε μια εποχή που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο κυπριακό ποδόσφαιρο.