Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Ελάτε στο γήπεδο με τενεκεδάκια και μπαταρίες για ανακύκλωση»

«Ελάτε στο γήπεδο με τενεκεδάκια και μπαταρίες για ανακύκλωση»


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, η ΟΜΟΝΟΙΑ υπενθυμίζει στον κόσμο να φέρει, στον αγώνα του Σαββάτου, τενεκεδάκια και μπαταρίες για ανακύκλωση για ένα καλύτερο αύριο.

Αναλυτικά:

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη δράση του μήνα Νοεμβρίου σχετικά με την ανακύκλωση! Σε συνεργασία με δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, τον ΑΦΗΣ Κύπρου και τον Cans For Kids, θα ανακυκλώσουμε μπαταρίες και τενεκεδάκια σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους έξω από τη Δυτική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΛ.

Για να έχει επιτυχία αυτή μας η πρωτοβουλία, απαιτείται η ενεργή συμμετοχή του κόσμου μας! Σας καλούμε να έρθετε στο γήπεδο με μπαταρίες και τενεκεδάκια, τα οποία θα τα ανακυκλώσουμε σε χώρους που θα διαμορφώσουν ανάλογα ο ΑΦΗΣ Κύπρου και ο Cans For Kids!

Αυτή μας η ενέργεια, εκτός του ότι συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα από την ανακύκλωση στα τενεκεδάκια αλουμινίου, θα χρησιμοποιηθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τους παιδικούς θαλάμους των Κυπριακών νοσοκομείων!

Ανακυκλώνουμε για ένα καλύτερο αύριο!