Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι αντιδράσεις των παικτών μετά τη νίκη κόντρα στη Δόξα (PHOTOS)

Οι αντιδράσεις των παικτών μετά τη νίκη κόντρα στη Δόξα (PHOTOS)


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας η ομάδα μας παραθέτει τις αναρτήσεις των ποδοσφαιριστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη νίκη κόντρα στη Δόξα.

Αναλυτικά:

Ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας έφερε η νίκη απέναντι στη Δόξα που διατήρησε το «τριφύλλι» σε επαφή με την πρώτη θέση. Οι ποδοσφαιριστές όπως μετά από κάθε αγώνα θέλησαν να επικοινωνήσουν με τον κόσμο μέσω των αναρτήσεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μίκαελ Ορτέγα

Στο βασικό σχήμα επέστρεψε ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, συνδυάζοντας μάλιστα την παρουσία του με γκολ. Ανέβασε βίντεο από το γκολ του, γράφοντας «Ευχαριστώ τον Θεό για τη νίκη μας. Πάμε ομάδα».

Έρικ Μποτεάκ

Ένα φοβερό γκολ με το οποίο άνοιξε ο δρόμος προς τη νίκη, πέτυχε ο Γάλλος εξτρέμ στον χτεσινό αγώνα. Ανέβασε και αυτός βίντεο από το γκολ του το οποίο συνόδευσε με το εξής κείμενο «Συνεχίζουμε τον δρόμο μας!! Τρεις βαθμοί. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη».

Γιαν Λέτσιακς

Στο σύνηθες πανηγυρικό ποστάρισμα προέβηκε για άλλη μία φορά ο Τσέχος μπακ, με τη λέξη «VICTORY» να δεσπόζει.

Γιόρντι Γκόμεθ

Λακωνικός ο Ισπανός μέσος, ανέβασε στόρυ με φωτογραφία του από τον αγώνα, τονίζοντας το +3 από τους βαθμούς της νίκης.

Τιάγκο Φερέιρα

Το μήνυμά του έστειλε και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικό. Στην ανάρτησή του με την ασίστ στον Ορτέγα και δύο φωτογραφίες του από το ματς, ανέφερε «Ο Θεός μας κράτησε για άλλη μια νύχτα και θα μας κρατήσει και κάθε αυγή. Εγώ θα εξακολουθώ να ονειρεύομαι. Εσύ;».