Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνάντηση με το DESCROPTIO για το πρότζεκτ “Visible Sports For All”!

Συνάντηση με το DESCROPTIO για το πρότζεκτ “Visible Sports For All”!


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσω της οποίας ενημερώνει για τη συνάντηση που είχε πρόσφατα η οποία επιτελεί ένα αξιέπαινο και αξιοθαύμαστο έργο.

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά συναντήσαμε πρόσφατα την ομάδα του Project “ DESCROPTIO, visible sports for all” ώστε να ενημερωθούμε για τους στόχους, τις επιδιώξεις και τη δράση της, στο πλαίσιο της κοινωνικής μας προσφοράς.

Ομολογουμένως το έργο που επιτελεί η ομάδα του DESCROPTIO είναι αξιέπαινο και αξιοθαύμαστο. Το project στοχεύει να δώσει μόνιμη και διαρκή πρόσβαση και βιωματική εμπειρία για οποιαδήποτε αθλητικό γεγονός σε άτομα με αναπηρία όρασης, δηλαδή τυφλούς  &  άτομα περιορισμένης όρασης. Στην παρούσα περίοδο η ομάδα του DESCROPTIO θέλει να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο και αυτό ήταν το κύριο περιεχόμενη της συζήτησής μας.

Πρόκειται για οργανωτική καινοτομία με παγκόσμια απήχηση και εφαρμογή, η οποία έρχεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με το πρόγραμμα της UEFA/unit CAFÉ (Center for Access to Football in Europe) για το Ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

H OMONOIA είναι πρόθυμη να βάλει και το δικό της λιθαράκι για την ανάπτυξη και επιτυχία του όλου project, ώστε να δώσει πραγματικές διαστάσεις στην έννοια πως το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός ευρύτερα είναι προσβάσιμα για όλο τον κόσμο!