Home DON'T MISS Αποχαιρέτησε την ενεργό δράση με δάκρυα στα μάτια και την απόλυτη αποθέωση...

Αποχαιρέτησε την ενεργό δράση με δάκρυα στα μάτια και την απόλυτη αποθέωση ο Μιλίτο

milito


Από τα 37 (τα κλείνει σε ένα 20ημερο) χρόνια ζωής του, τα 17 υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έζησε πάρα πολλά. Έβαλε πολλά γκολ, τιμήθηκε με αρκετά βραβεία, κατέκτησε αρκετούς τίτλους, γενικά πέτυχε πολλά στην καριέρα του και τώρα βάζει αποχαιρετάει την ενεργό δράση. Ο λόγος για τον Ντιέγκο Μιλίτο, που το Σάββατο αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επίσημο αγώνα, σκοράροντας μάλιστα, γνωρίζοντας την απόλυτη αποθέωση. Με δάκρυα στα μάτια είπε “αντίο” στο ποδόσφαιρο ο μεγάλος αυτός παίκτης.

Δεν έπαιξε σε πολλές ομάδες, αλλά απ’ όσες κι αν πέρασε δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. Ο Αργεντινός πρώην διεθνής, ξεκίνησε να παίζει στην αγαπημένη του ομάδα, Ράσινγκ Κλουμπ, από την οποία έφυγε το 2003 και επέστρεψε το 2014 για να κλείσει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής του. Η μεγαλύτερη του στιγμή ήταν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2010 όταν σκόραρε δύο φορές και έδωσε τη νίκη και το τρόπαιο στην Ίντερ.

Θυμηθείτε πως:

Στα του τελευταίου του αγώνα τώρα, ο Μιλίτο ήταν βασικός ασφαλώς στον αγώνα με την Τεμπερλέι και σκόραρε από το σημείο του πέναλτι, στη νίκη με 2-0 για την ομάδα του.

Δείτε το γκολ από… ψηλά:

Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα όλα είχαν να κάνουν με τον σπουδαίο αυτό παίκτη, που είχα την τιμητική του το βράδυ αυτό. Μάλιστα στο 22ο λεπτό (φορούσε τον αριθμό 22) οι οπαδοί δημιούργησαν μια τρομερή ατμόσφαιρα, φωνάζοντας το όνομα του ποδοσφαιριστή.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το “αντίο” του Μιλίτο: