Home TOP NEWS Πρεμιέρα πέντε αστέρων!

Πρεμιέρα πέντε αστέρων!

Aca-U13-b-halkanoras (42)


Νικηφόρο ήταν το πρώτο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Πρωτάθλημα U13. Η ομάδα (2) μας υποδέχτηκε στην πρεμιέρα του Α’ Ομίλου Λευκωσίας το Χαλκάνορα Ιδαλίου κερδίζοντας με 5-0. Το “τριφύλλι” πέτυχε αυτό που ήθελε, να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά, και πλέον βλέπει τη συνέχεια.

Καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ, έχοντας την κατοχή της μπάλας και από την έναρξη του αγώνα προσπαθούσε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Στο πρώτο μέρος οι “πράσινοι” δεν βρήκαν μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, ενώ παράλληλα δεν κινδύνεψαν να δεχθούν τέρμα και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι παίκτες του Ανδρέα Μηλιώτη ανέβασαν ρυθμούς και άρχισαν να απειλούν την αντίπαλη εστία. Δεν άργησε να έρθει το πρώτο γκολ, με τον Λοΐζο Λοΐζου να ανοίγει το σκορ με κοντινό σουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Γιώργος Ποντικός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε επιθετικός μονόλογος από την ΟΜΟΝΟΙΑ, που πέτυχε ακόμη τρία τέρματα. Ο Στέφανος Χρίστου έκανε το 3-0, ενώ ο Ανδρέας Ιωάννου πέτυχε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Άγγελος Ζευκή, που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΑΛΙΑΣ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΑΠΙΝΗΣ (61′ ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ), ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ, ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (52′ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ).

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα της πρεμιέρας: