Home VIDEOS Μοιρασιά στο αιώνιο ντέρμπι

Μοιρασιά στο αιώνιο ντέρμπι

Aca-U15-apoel (14)


Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το αιώνιο ντέρμπι στο Πρωτάθλημα U15. Για την 10η αγωνιστική στον όμιλο Λευκωσίας, ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ έπαιξαν με φόντο την κορυφή, στην οποία συνεχίζουν να συγκατοικούν, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Νωρίς άνοιξε το σκορ στον αγώνα, με το Αποέλ να παίρνει προβάδισμα. Η απάντηση από την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε πριν κλείσει το ημίχρονο, γυρίζοντας το παιχνίδι σε 2-1. Αρχικά, ο Ανδρόνικος Κακουλλής με σουτ εντός περιοχής ισοφάρισε, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Οράτιος Λεμέσιος πέτυχε το 2-1.

Στην επανάληψη μπήκε δυνατά για την ισοφάριση ο αιώνιος και τα κατάφερε γρήγορα με δυνατό σουτ εντός περιοχής. Ισορροπημένο το δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως καμία τους να τα καταφέρνει.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ (64′ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΝΡΙΚΕ ΚΑΤΤΟΥ (58′ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ (58′ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ), ΙΑΣΟΝΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΟΡΑΤΙΟΣ ΛΕΜΕΣΙΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ-ΘΥΡΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

Τα γκολ της ομάδας μας:

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα: