Home VIDEOS Βάφτηκε πράσινο το ντέρμπι κορυφής

Βάφτηκε πράσινο το ντέρμπι κορυφής

Aca-U17-anorthosi (22)


Δεν σταματάει πουθενά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 πέρασε νικηφόρα και από τη Λάρνακα, επικρατώντας με 2-0 της μέχρι πρότινος συγκάτοικου μας στην 1η θέση της βαθμολογίας, Ανόρθωσης. Οι πράσινοι… άλωσαν την έδρα της αντιπάλου και πήραν το τρίποντο στο ντέρμπι κορυφής παίζοντας παθιασμένα.

Χωρίς μεγάλες ευκαιρίες ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με κάθε ομάδα να έχει από ένα καλό εικοσάλεπτο. Στο πρώτο μισό η ομάδα μας έλεγχε τις κινήσεις στο παιχνίδι όμως χωρίς ουσία, ενώ στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα της Αμμοχώστου είχε την κατοχή της μπάλας, επίσης όμως χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα στην πράσινη περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος ξεχώρισε το πάθος των πράσινων που μπήκαν αποφασισμένοι για να κερδίσουν. Το σκορ άνοιξε ο Γιάννης Κουλουτέρης με κοντινή προβολή, μετά από ασίστ που επίμονου Μιχάλη Κλαρκ. Δεν σταμάτησαν εκεί οι παίκτες του Μιχάλη Θεοχάρους, πιέζοντας και για άλλο γκολ. Η Ανόρθωση όμως είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίζει, αφού κέρδισε πέναλτι. Στην εκτέλεση όμως ο Αλέξανδρος Αντωνίου απέκρουσε, κρατώντας το προβάδισμα για την ομάδα μας. Μια φάση πριν η αντίπαλη ομάδα κερδίσει το πέναλτι είχαν προηγηθεί δύο παραβάσεις υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που όμως ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια… Ακόμη, ενώ το σκορ ήταν στο 0-1, ο Φασουλιώτης έβγαινε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης και ανατράπηκε από τον τελευταίο αμυντικό, όμως ο ρεφ της αναμέτρησης δεν σφύριξε τίποτα. Τις ορέξεις που είχε το τρίο της διαιτησίας τις “έκοψε”  ο Μιχάλης Κλαρκ, που πέτυχε το 0-2 με πλασέ εντός περιοχής, μετά από τρομερή μπαλιά από τον Παύλο Κοντολεύτερο.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΒΙΟΛΑΡΗΣ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΑΡΚ (80′ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΧΗΡΑ), ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΤΟΥ (69′ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ), ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΣΗΣ (72′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ).

Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση: