Home TOP NEWS Πού πάμε με αυτή την εικόνα;

Πού πάμε με αυτή την εικόνα;

Στην πρεμιέρα έπαιξε με τη φωτιά αλλά κινδύνεψε. Σήμερα επανέλαβε εαυτό, με τη διαφορά πως πλήρωσε την κακή της εικόνα. Κόντεψε να γλιτώσει χάρη στις συγκυρίες και την ποιότητα συγκεκριμένων παιχτών, αλλά κάηκε. Η εικόνα δεν είχε και πολλή διαφορά από την προηγούμενη εβδομάδα, τα ίδια μεσοαμυντικά κενά και λάθη έκαναν ξανά την εμφάνιση τους, η ΟΜΟΝΟΙΑ πιστή στο να επαναλαμβάνει τα κακά ξεκινήματα, πέταξε τους πρώτους της βαθμούς σε ματς θεωρητικά εύκολο. Που και στη πράξη εύκολο θα ήταν, αν βλέπαμε στο γήπεδο την ΟΜΟΝΟΙΑ.


Ας μην κρυβόμαστε έχουμε σοβαρές αδυναμίες, ειδικά στο μεσοαμυντικό χώρο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τέσσερις μέρες και πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να ενισχυθεί και ποσοτικά και ουσιαστικά. Να ψάξει όλους τους τρόπους το ρόστερ να ισχυροποιηθεί. Τα κενά μας φωνάζουν, αυτή είναι η αλήθεια, ενώ πρέπει να εκμεταλλευτεί και τη διακοπή η ομάδα μας για να δουλέψει τα θέματα της. Πραγματικά νιώθουμε πως όσο δεν αναγνωρίζουμε πως έχουμε προβλήματα δεν πάμε πουθενά,  ενώ ελέγχεται πλέον και ο Κάρβερ.

Ακούμε τόσο καιρό ο Μαργκάσα θα λύσει τα θέματα μας στα χαφ(που δεν είναι λογική αυτή, μιλάμε για ένα χώρο με πολλές κίτρινες) και επιλέγουμε να τον ξεκινάμε αριστερό μπακ ενώ έχουμε άλλους δυο μες το ρόστερ. Ακούμε τον προπονητή να λέει για μεσοαμυντικά προβλήματα, να τονίζει πως δεν είναι θέμα μόνο των αμυντικών αλλά και των μέσων και την ίδια στιγμή, λέμε θα κάνουμε κίνηση μόνο για κεντρικό αμυντικό. Κι αυτά ενώ σήμερα, προβληματίσαμε και μεσοεπιθετικά. Με δέκα παίκτες από το 45 η Αναγέννηση και δεν καταφέραμε να την στριμώξουμε.

Στηρίζουμε από την αρχή της χρονιάς την καινούρια προσπάθεια. Ζητήσαμε υπομονή από το κόσμο μετά τον αποκλεισμό. Βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε την ομάδα. Η ομάδα όμως χρειάζεται ενίσχυση και την ζητάμε εδώ και 45 μέρες. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε.

υ.γ. Πραγματικά δεν αντιλαμβανόμαστε τι εξυπηρετεί να λέμε πως θα πάρουμε παίκτη που παίζει και κεντρικός αμυντικός και αμυντικός χαφ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει δύο παίκτες (κατακρίβιαν τρεις με τον ακραίο), όχι ένα που παίζει δυο θέσεις. Θα παίζει ένα ημίχρονο κάθε θέση;