Home TOP NEWS Νίκη το Σάββατο, με μεταγραφές ή χωρίς

Νίκη το Σάββατο, με μεταγραφές ή χωρίς

Ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση το γράψαμε, το εξαντλήσαμε. Δεν κάνουμε εμείς τις μεταγραφές, οπότε δεν υπάρχει και νόημα να το επαναλαμβάνουμε. Εκείνο που μπορούμε και πρέπει να πούμε στον εαυτό μας ξανά και ξανά, είναι πως ανεξάρτητα με την εξέλιξη του προγραμματισμού και τον αριθμό των παικτών που θα έρθουν εν τέλη, το τρίποντο κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία η όποια ενίσχυση για οτιδήποτε διαφορετικό.


Αλίμονο άλλωστε, αν δεν μπορεί το τωρινό ρόστερ να φύγει από την επαρχεία Αμμοχώστου με το διπλό και τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της. Η Αναγέννηση θα είναι σκληρό καρύδι, δεν έχουμε καμία αμφιβολία περί τούτου, την ίδια στιγμή όμως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να στοχεύει ψηλά δεν πρέπει καν να συζητάει αν θα φύγει με το τρίποντο, δεν πρέπει καν να σκέφτεται απουσίες και πιθανές μεταγραφές. Μόνο τους τρόπους που θα κάμψει την όποια αντίσταση του αντιπάλου και θα φύγει νικήτρια.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάει στη διακοπή με δυο νίκες και κάπου εκεί να αξιολογήσει ξανά τη κατάσταση. Να δει ακριβώς που στέκει το ρόστερ και κυρίως πώς θα βελτιωθούν τα επίπεδα ομοιογένειας, ποια λάθη πρέπει να διορθωθούν, πώς θα γίνει πιο ομάδα. Με μεταγραφές ή χωρίς, το Σάββατο μόνο νίκη. Απλά τα πράγματα.