Home TOP NEWS Πιθανή η επιστροφή του Θεοδόση Κύπρου

Πιθανή η επιστροφή του Θεοδόση Κύπρου

Εδώ και μέρες έχουμε γράψει πως γίνεται σκέψη για απόκτηση Κύπριου ποδοσφαιριστή για τη κάλυψη της θέσης στα άκρα της επίθεσης. Ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι ο επιθετικός του Άρη (πέρσυ αγωνιζόταν κυρίως στο αριστερό άκρο) Θεοδόσης Κύπρου. Ασφαλώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα γνωστό μας παίκτη, αφού προέρχεται από τις ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Ουσιαστικές ευκαιρίες στην ομάδα μας πάντως δεν είχε ποτέ, με αποτέλεσμα να φύγει αρχικά για τον Χαλκάνωρα και στη συνέχεια για Ελλάδα όπου έπαιξε με τα χρώματα της Καλλονής. Επέστρεψε στην Κύπρο πέρσι για λογαριασμό του Άρη, ήταν βασικός και είχε γεμάτη χρονιά με 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως στις αρχές του καλοκαιριού έφτασε μια ανάσα από την μεταγραφή στη Ντιναμό Βουκουρεστίου του Ιοάν Αντόνε, ενώ για τη περίπτωση του ενδιαφέρεται και η Ανόρθωηση. Είναι 24 ετών και έχει ύψος 1.83.

Οι απαιτήσεις του Άρη αρχικά φάνηκε πως θα “κόψουν” τη μεταγραφή. Η επιθυμία του ίδιου του Σάκη όμως να επιστρέψει στην ομάδα του, είναι πολύ πιθανόν να παίξει καθοριστικό ρόλο, αφού οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών λένε πως ο Άρης έπεσε αισθητά και πλέον οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η επιστροφή έχουν αυξηθεί.