Home TOP NEWS Το συγκινητικό αντίο του Λούβαρη – “Λέω αντίο στη μεγαλύτερη ομάδα”

Το συγκινητικό αντίο του Λούβαρη – “Λέω αντίο στη μεγαλύτερη ομάδα”

Εμφανώς συγκινημένος, ο Κωνσταντίνος Λούβαρης αποχωρεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ, για να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. Ο Κωνσταντίνος διατηρούσε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας, προσπαθούσε να παλέψει για τις ευκαιρίες του, όμως τελικά η πρόταση του αμερικάνικου πανεπιστημίου τον “ανάγκασε” να ακολουθήσει αυτό το δρόμο.


Μέσω ανάρτησης του στο Facebook, ο Κωνσταντίνος τονίζει πως “λέει αντίο στη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου”, ευχαριστεί τους συμπαίκτες και το προσωπικό του συλλόγου και τονίζει πως “η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μου χρωστά τίποτα, εγώ της χρωστάω”. Πραγματικά η ανάρτηση του δείχνει το ήθος και την ποιότητα του σαν χαρακτήρας. Δείχνει επίσης πόσο σημαντικό είναι να έχεις παιδιά της ακαδημίας στο ρόστερ.

Η σελίδα μας εύχεται κάθε καλύτερο στο Κωνσταντίνο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποίησα την τελευταία μου προπόνηση με τη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Πήραν την απόφαση να αφήσω ένα όνειρο στη μέση, για να πραγματοποιηθεί ένα άλλο, των σπουδών στην Αμερική. Η φουλ υποτροφία που μου έχει προσφερθεί από πανεπιστήμιο της Αμερικής είναι μια δελεαστική πρόταση που δεν μπορώ να απορρίψω. Χρωστάω πολλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφού είναι ένας από τους λόγους που πήρα την υποτροφία. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες με τους οποίους συνεργάστηκα. τους προπονητές από τα U13 μέχρι και τους προπονητές που συνεργάστηκα στα χρόνια που υπήρξα μέλος της αντρικής ομάδας. Ειδικές ευχαριστίες θέλω επίσης να πως σε εκείνους που κανείς δεν ξέρει επειδή είναι πίσω από τις κάμερες, φροντιστές, εφόρους, τημ μάνατζερ και τεχνικούς διευθυντές οι οποίοι πίστευαν όλα αυτά τα χρόνια σε μένα. Ήταν αρκετά δύσκολο να φύγω από το προπονητικό κέντρο στο οπόιο πέρασα τα τελευταία 10 χρόνια με εξαίρεση το τελευταίο χρόνο που ήμουν δανεικός στον Ολυμπιακό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μου χρωστά τίποτα, εγώ αντιθέτως χρωστάω τα πάντα σε αυτούς. Δεν ξεχνάω όσα πέρασα και μια μέρα οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν, γιατί ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ γεννιέσαι και αυτό δεν αλλάζει. Ξανά ευχαριστώ τη μεγάλη οικογένεια και θα τα πούμε σύντομα. ”