Home TOP NEWS Τα λάθη απαγορεύονται

Τα λάθη απαγορεύονται

Καθώς γράφαμε τον τίτλο του κομματιού, μας ήρθε φλασιά από το (όχι και τόσο μακρινό) παρελθόν. Πόσες φορές γράψαμε για ατομικά λάθη τα τελευταία χρόνια; Πόσα αστεία γκολ έχουμε δεχθεί; Πόσους βαθμούς μας έχουν στοιχίσει; Είτε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης, είτε λόγω πίεσης, είτε λόγω ποιότητας, τα ατομικά λάθη αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα μας εδώ και καιρό. Και δυστυχώς έκαναν την εμφάνιση τους και στην πρεμιέρα κόντρα στον Ερμή.


Λοιπόν είναι αυτονόητο, όσο λιγότερα ατομικά λάθη κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας τόσο καλύτερα θα σταθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο. Αν ειδικά τα ελαχιστοποιήσουν οι αμυντικοί μας, εκμηδενίζονται και οι πιθανότητες της Αναγέννησης να σκοράρει. Μιας Αναγέννησης που θα προσπαθήσει να παραμείνει οργανωμένη και να εκμεταλλευτεί ακριβώς κάποιο λάθος ή το χώρο. Για αυτό όταν λέμε ατομικά λάθη δεν εννοούμε μόνο με τη μπάλα στα πόδια, αλλά και στις τοποθετήσεις και στην γενικότερη συγκέντρωση.

Ο τίτλος πάντως μπορεί να ερμηνευθεί και αλλιώς. Λάθος μπορεί να θεωρηθεί μια ενδεχόμενη απώλεια βαθμών. Και αυτές απαγορεύονται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απαγορεύεται να γκελάρει, επιβάλλεται να μπει στο λεωφορείο για Λευκωσία έχοντας τους 3 βαθμούς στις αποσκευές της. Το ένα λάθος φέρνει το άλλο βέβαια, για αυτό ας αποφύγουμε τα ατομικά, για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε.