Home TOP NEWS Το τέλος του Αυγούστου να την βρει ενισχυμένη

Το τέλος του Αυγούστου να την βρει ενισχυμένη

Το γράφαμε χθες το πρωί πως τα πάντα μοιάζουν ρευστά στα του προγραμματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ψεσινοβραδινή συνεδρία ήρθε να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, αφού δεν ξεκαθάρισε πώς ακριβώς θα κινηθεί το σωματείο μας για να συμπληρώσει τα κενά του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο καθ’ ύλην αρμόδιος Νίκος Νταμπίζας επιλέγει συνειδητά να κρατάει κάποια πράγματα για τον εαυτό του, οπότε πώς ακριβώς θα μοιάζει το ρόστερ μας στις 31 Αυγούστου, θα ξέρουμε εκείνη τη μέρα.


Κανείς δεν μπορεί να πει με αυτοπεποίθηση πόσες μεταγραφές Α’ λίστας θα γίνουν και πόσες Β’, ακριβώς γιατί ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής κρατάει κάποιες επαφές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οτιδήποτε κυκλοφορεί, αποτελεί σκέψεις και συμπεράσματα, αλλά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως μπορεί να ανατραπούν. Ότι κι αν κάνει ο τεχνικός διευθυντής και το συμβούλιο πάντως, τα κενά μας είναι δεδομένα και πρέπει να συμπληρωθούν όσο καλύτερα γίνεται.

Και αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να έχουμε στο μυαλό όλοι όσοι αποτελούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το τέλος του Αυγούστου πρέπει να βρει την ομάδα ενισχυμένη και πιο γεμάτη. Ας θυμόμαστε αγωνιστικά την μεγαλύτερη εικόνα, αν δεν γεμίσουν τα κενά, είναι πιθανόν να πληρωθούν με απώλειες βαθμών. Αυτές μπορούν να φέρουν μειωμένη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο που με τη σειρά του θα έχει δυσμενείς συνέπειες στα ταμεία του σωματείου. Ξαναλέμε, το τέλος του Αυγούστου πρέπει να βρει την ΟΜΟΝΟΙΑ ενισχυμένη.