Home TOP NEWS Θα δούμε νέα πρόσωπα;

Θα δούμε νέα πρόσωπα;

Υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο να δούμε αλλαγές στην εντεκάδα που θα παρατάξει η ΟΜΟΝΟΙΑ το Σάββατο, σε σχέση με αυτήν που είδαμε στην πρεμιέρα. Παρότι ο Τζον Κάρβερ δεν αποκαλύπτει συνήθως τα πλάνα του μέχρι τις τελευταίες δυο προπονήσεις, είναι φυσιολογικό να έχει στο μυαλό του κάποιες διορθωτικές κινήσεις, ειδικά στο χώρο που δεν λειτούργησε σωστά, τον μεσοαμυντικό.


Πρώτος υποψήφιος να πιάσει εντεκάδα είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Ο Ελλαδίτης προοριζόταν για βασικός και κόντρα στον Παναθηναϊκό, ένας τραυματισμός όμως τον άφησε εκτός και φαίνεται πως θα επιστρέψει. Αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο χάνει τη θέση του αριστερά ο Ρενάτο, απελευθερώνεται όμως για μια θέση στα χαφ και απειλεί ένα εκ των Φυλακτού και Τουρέ με πιο πιθανόν τον πρώτο.

Από κει και πέρα, πολύ πιθανόν είναι να ξεκινήσει και ο Μάριν Όρσουλιτς. Ο Κροάτης ήταν σταθερός στην Ευρώπη, ενώ τόσο ο Νασιμέντο όσο και ο Παντελιάδης έκαναν αβίαστα λάθη κόντρα στον Ερμή. Αυτά ακριβώς ίσως εκμεταλλευτεί ο Όρσουλις. Τέλος θέση διεκδικούν και οι Καρλίτος-Κωνσταντινίδης, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα λόγω ετοιμότητας. Αρκετές πιθανότητες έχει πάντως και το σενάριο να ξεκινήσει ο Δημητρίου.