Home TOP NEWS Μαθημένη χωρίς τους προπονητές της

Μαθημένη χωρίς τους προπονητές της

Χωρίς τον Τζον Κάρβερ πάει στο Τσίρειο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Για να ακριβολογούμε, ο Άγγλος προπονητής της ομάδας μας θα είναι στη Λεμεσό, αλλά θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τα επίσημα του Τσιρείου και όχι από τον πάγκο του. Το γενικό πρόσταγμα θα έχει ο βοηθός του Γιώργος Σίμος, που ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια το πιο ενεργό μέλος του τεχνικού επιτελείου στον πάγκο, αφού μεταβίβαζε τις οδηγίες του Κάρβερ προς τους παίκτες.


Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει σε παιχνίδι με τον προπονητή της στα θεωρεία. Την περίοδο 2011-12 ο Νεόφυτος Λάρκου τιμωρήθηκε αφού ο Χρίστος Ηλία τον είχε κατηγορήσει ότι τον απώθησε. Συμπτωματικά η τιμωρία του Λάρκου περιελάμβανε ξανά παιχνίδι στο Τσίρειο, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίζει 0-3 την ΑΕΛ. Συνολικά ο Λάρκου έμεινε εκτός τρία παιχνίδια.

Παρόμοια τιμωρία δέχθηκε και ο Κώστας Καϊάφας, αλλά για τα παιχνίδια της Ευρώπης. Ο πρώην αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν άντεξε την αδικία κόντρα στη Ντινάμο Μόσχας, προπηλάκισε τον διαιτητή και τους βοηθούς, τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και είδε τα δυο παιχνίδι κόντρα στη Ντινάμο Μπατούμι και το πρώτο κόντρα στην Μπρόντμπι από τα επίσημα. Ο Καϊάφας τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές και για όσα ακολούθησαν το δεύτερο ματς με τους Δανούς, δεν πρόλαβε όμως να εκτίσει την ποινή του.