Home TOP NEWS Μέλη, μέλη, μέλη

Μέλη, μέλη, μέλη

Πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα, πολύ πιο σημαντική η απόφαση της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει εκστρατεία εγγραφής μελών. Κατακρίβιαν είναι ίσως η πιο γενναία απόφαση που πήρε Δ.Σ. του συλλόγου εδώ και χρόνια και ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αν βέβαια το αντιληφθεί και ο κόσμος και κάνει με τη σειρά του τα βήματα που απαιτούνται. Είναι η ώρα που ζητούσαμε καιρό και αν δεν την εκμεταλλευτούμε για να προχωρήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τότε ας μην έχουμε απαιτήσεις.


Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να αφήσουμε στο παρελθόν διαφορές, και προβλήματα που μας τραβούσαν πίσω. Μια γενική συνέλευση με χιλιάδες μέλη μπορεί να διαγράψει κάθε σκιά σχετικά με την αντικειμενικότητα της. Μπορεί ταυτόχρονα να προσφέρει πολλές απόψεις, μπορεί να δώσει κίνητρα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να παραμείνει κοντά, αφού θα νιώθει πως όντως του ανήκει. Κάθε ένας από μας πρέπει να γίνει μέλος και μαζί μας κάθε φίλος και γνωστός που ξέρουμε πως αγαπά την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Είτε συμφωνεί κανείς με κάποιες αποφάσεις του Δ.Σ. είτε όχι, δεν αλλάζει το γεγονός πως ανοίγει την πόρτα στο μέλλον με την κίνηση του και τιμάει την προεκλογική του δέσμευση περί αυτού. Και θα μας χαροποιήσει ακόμα περισσότερο αν την στηρίξει έμπρακτα με ενέργειες που σκοπό έχουν να ενημερώσουν και τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ σχετικά με την εκστρατεία και αν απλοποιήσει την διαδικασία αποδοχής των μελών. Η πιο μεγάλη ώρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τώρα. Δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα της αν γράψει χιλιάδες μέλη, αλλά θα έχει κάνει σίγουρα ένα βήμα προς τα κει που πρέπει.