Home TOP NEWS Μην περιμένετε να γίνει το κακό

Μην περιμένετε να γίνει το κακό

Πέραν της παρατεταμένα κακής αγωνιστικής κατάστασης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εκείνο που ξενίζει είναι η απουσία διορθωτικών μέτρων εκ μέρος του διοικητικού συμβουλίου. Δεν κάναμε ποτέ υποδείξεις για προσλήψεις ή απολύσεις προπονητών και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα, έχουμε πάντα άποψη, αλλά δεν είναι η δουλειά μας. Η εντύπωση που υπάρχει όμως, είναι πως ούτε καμιά άλλη διορθωτική κίνηση γίνεται. Ότι δηλαδή η διοίκηση παρακολουθεί απλά τις κινήσεις του τεχνικού τημ και το τεχνικού διευθυντή από απόσταση.


Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί πρέπει να περιμένει να γίνει το κακό η διοίκηση για να επέμβει δυναμικά. Γνωρίζουμε πως επικρατεί μεγάλος προβληματισμός, από μόνος του όμως δεν αποτελεί διορθωτικό μέτρο. Τα όποια μέτρα είχαν ανακοινωθεί προ ενός μήνα προφανώς κανένα αποτέλεσμα δεν είχαν. Οπότε είναι καιρός η διοίκηση να τρίξει τα δόντια σε όλους όσους αποτελούν αυτό το νέο πρότζεκτ. Δεν είναι δυνατόν ένα διοικητικό συμβούλιο να νίπτει τας χείρας του (ή αν θέλετε να δημιουργείτε αυτή η εντύπωση) επειδή έχουμε τεχνικό διευθυντή. Δεν είναι η μεταφορά ευθυνών η λύση στα προβλήματα.

Ξέρουμε πολύ καλά, είναι πολύ λεπτή η διαχωριστική γραμμή μεταξύ άποψης-σύστασης και υπόσκαψης. Δεν λέμε να υποδείξει το Δ.Σ. σε οποιονδήποτε πως να κάνει τη δουλειά του. Απαιτούμε όμως, να έχει την πυγμή και τα κότσια να τους φέρει όλους προ των ευθυνών τους. Να τους δώσει να καταλάβουν τις απαιτήσεις και ότι το να βλέπουμε κάθε εβδομάδα τα ίδια χωρίς να διορθώνεται κάτι, δεν είναι αποδεκτό και ότι θα έχει επιπτώσεις. Για την εικόνα που βλέπουμε, δεν έχουν ευθύνες μόνο όσοι έστησαν την ομάδα.