Home TOP NEWS Ο προβληματισμός είναι ξανά μεγάλος

Ο προβληματισμός είναι ξανά μεγάλος

 


Η νέα κακή εμφάνιση της ομάδας μας βάζει ξανά στο ρεπορτάζ τη λέξη προβληματισμός. Η διοίκηση μετά το ψεσινό στο ΓΣΠ, δεν ήθελε να πει πολλά και απλά ζήτησε από τον Ανδρέα Δημητρίου να κάνει μία σύντομη δήλωση και τα επόμενα 24ωρα, με πιο καθαρό μυαλό, να ληφθούν μέτρα.

Το μοναδικό θετικό είναι οι 3 βαθμοί. Υπάρχουν άλλα στοιχεία που προβληματίζουν όλους στην ομάδα. Ο κόσμος δικαιολογημένα αντιδρά. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Στην παρούσα στιγμή δεν θέλουμε να κάνουμε άλλη δήλωση.

Δεν ξέρουμε τι ενέργειες θα γίνουν για να αλλάξει όλο αυτό που βλέπουμε, το σίγουρο είναι πως οι προηγούμενες αποφάσεις που πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο για να καλυτερέψει την κατάσταση, δεν έφεραν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Είναι θέμα ποιότητας κάποιων παικτών; Είναι θέμα προπονητή; Είναι κάτι άλλο (Ομοιογένεια, Ψυχολογία, Προσαρμογή); Για το δεύτερο ήδη κάποια μέλη είχαν θέσει θέμα Κάρβερ στις προηγούμενες συνεδρίες. Θα λύσει όμως τα προβλήματα εάν το πρόβλημα είναι το πρώτο; Βέβαια με το να διατηρείται η ίδια κατάσταση, δεν θα αλλάξει κάτι. Χρειάζονται αποφάσεις.