Home TOP NEWS Δυο βατά παιχνίδια πριν τα ντέρμπι

Δυο βατά παιχνίδια πριν τα ντέρμπι

Ικανοποιημένοι για το ανέβασμα, απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας έκανε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και για ένα 45λεπτο έμοιαζε με αυτό που ζητάμε. Δεν πήρε όμως το διπλό που τόσο είχε ανάγκη για να αρχίσει να κτίζει δυναμική και είναι πλέον 9 βαθμούς από την κορυφή. Χρόνος για ανάκαμψη υπάρχει, αλλά απαιτούνται πολλά για να γίνει διεκδικήτρια του τίτλου η ΟΜΟΝΟΙΑ.


Τα πρώτα που απαιτούνται είναι οι νίκες. Απομένουν 5 αγωνιστικές μέχρι το τέλος του 1ου γύρου και η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να ψαλιδίσει την διαφορά όσο περισσότερο μπορεί. Όλες οι ομάδες που προπορεύονται αλλά και εκείνες που ακολουθούν, θα δώσουν δύσκολα παιχνίδια σε αυτό το χρονικό διάστημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τρία μαζεμένα ντέρμπι (κόντρα στους τρεις που τρέχει να προλάβει) στο τέλος του πρώτου γύρου και πριν από αυτά, δύο πιο βατά κόντρα σε Άρη (εντός) και ΑΕΖ (εκτός) πριν από αυτά.

Για την ώρα πρέπει να κερδίσει τα θεωρητικά εύκολα και μόνο εκεί πρέπει να έχει το μυαλό. Έχουν χαθεί βαθμοί κόντρα σε μικρές ομάδες που απλά έκαναν τα βασικά, κάτι που απαγορεύεται να επαναληφθεί. Οι ανταγωνιστές μας τα καθαρίζουν εύκολα και εκεί είναι μέχρι στιγμής που βασίστηκε η διαφορά τους. Αν θέλουμε λοιπόν να χαρακτηριστούμε και εμείς διεκδικητές, οφείλουμε να κερδίσουμε όσο πιο αναίμακτα γίνεται τα ματς αυτά και να πάμε στα ντέρμπι με αυτοπεποίθηση.