Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα για το Champions League Πετόσφαιρας

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα για το Champions League Πετόσφαιρας

 


Σε ρυθμούς Champions League η Πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, που την επόμενη εβδομάδα δίνει τον πρώτο αγώνα της στη διοργάνωση. Οι “πράσινοι” υποδέχονται την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου την Σλοβένικη Ach Volley Ljubljana στο στάδιο Ελευθερία με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η συμπαράσταση των φιλάθλων είναι πέρα για πέρα απαραίτητη για τους παίκτες της ομάδας μας, που ευελπιστούν πως θα δουν γεμάτες κερκίδες. Ήδη έχουν κυκλοφορίσει τα εισιτήρια του παιχνιδιού και είναι στη διάθεση του κόσμου να τα προμηθευτεί. Όλες οι πληροφορίες για την προπώληση και τον αγώνα:

Έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια για το ιστορικό ραντεβού της ομάδας πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Ach Volley Ljubljana, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του CEV Champions League.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016, στο στάδιο “Ελευθερία” και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα από τα εκδοτήρια “OMONOIA – PrimeTel”, ενώ θα διατίθενται και από τα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, από τις 18:00. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που Κυπριακή ομάδα θα συμμετάσχει στο CEV Champions League και η πρώτη φορά που στην χώρα μας θα φιλοξενηθεί παιχνίδι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην πετόσφαιρα.

Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την ΟΜΟΝΟΙΑ η συμμετοχή της στο CEV Champions League, μία διοργάνωση στην οποία η ομάδα μας έχει θέσει ως στόχο την διάκριση.

Βάση των κανονισμών της CEV, θα επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα μας, εάν διαθέσει λιγότερα από 1000 εισιτήρια για τον αγώνα αυτό. Η δυναμική και το εκτόπισμα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελεί εγγύηση για τη δημιουργία μίας γιορτινής ατμόσφαιρας, με γεμάτες κερκίδες.

Ραντεβού στο στάδιο “Ελευθερία”

volley-championsleague-ticket