Home TOP NEWS Να βελτιώσει και τη συγκομιδή της

Να βελτιώσει και τη συγκομιδή της

Δεν χάρηκε την αγωνιστική της βελτίωση η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού τα τελευταία τρία παιχνίδια που όντως πατάει καλύτερα στο γήπεδο (ειδικά στο τελευταίο με τη Σαλαμίνα), κατάφερε να πάρει μόνο 4 βαθμούς, ή αν θέλετε να απωλέσει 5. Όταν λέγεσαι ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν μπορείς να πανηγυρίζεις την βελτίωση της εικόνας σου, από τη στιγμή που αυτή δεν συνοδεύεται και με το ανάλογο όφελος. Ειδικά, όταν είσαι ήδη 9 βαθμούς από την πρώτη ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα.


Θα επαναλάβουμε ξανά την ατάκα του Δημήτρη Χριστοφή μετά το παιχνίδι: “Στόχος μας δεν είναι ούτε η 4η θέση ούτε η εξάδα”. Στόχος μας λοιπόν, δεν είναι να διατηρηθούμε μπροστά από τον Απόλλωνα και τον Ερμή. Για να πετύχει η ΟΜΟΝΟΙΑ να μειώσει την απόσταση από τη κορυφή, για να μιλήσει για πραγματική βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, πρέπει να παίρνει και τα αποτελέσματα που πρέπει με το έτσι θέλω. Το παιχνίδι στο Αμμόχωστος πρέπει να μας εκνευρίζει, όχι να μας χαροποιεί.

Γενικώς καλοδεχούμενη η σαφώς βελτιωμένη εικόνα και η αγωνιστική άνοδος, η νοοτροπία νικητή όμως που σμιλεύτηκε από παλαιότερες επιτυχίες, δεν μας επιτρέπει να πανηγυρίζουμε τα αυτονόητα. Η σκληρή δουλειά των παικτών είχε αποτέλεσμα, αλλά για την ώρα δεν απέδωσε τους καρπούς που όλοι θα θέλαμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να βελτιώσει τη βαθμολογική συγκομιδή και τη θέση της, να γίνει διεκδικήτρια και τότε, θα ζωγραφίσει χαμόγελο στα χείλη όλων των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ.