Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Νίκη και το ψάχνει για ψηλότερα

Νίκη και το ψάχνει για ψηλότερα

 


Την Ανόρθωση υποδέχεται σήμερα στις 20:00 η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ (live omonoianews.com & Cytavision Sports 5) και θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Η ομάδα μας πάει στο ντέρμπι ξέροντας πολύ καλά τι σημαίνει ενδεχόμενη νίκη, τόσο σε βαθμολογικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως πρόκειται για κομβικής σημασίας παιχνίδι, που δύναται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα, εφόσον βέβαια κερδίσει η ομάδα μας.

Η Ανόρθωση έχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε έξι περισσότερους βαθμούς από την ΟΜΟΝΟΙΑ και ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές. Εφόσον η ομάδα μας κερδίσει, ουσιαστικά κερδίζει το δικαίωμα να διεκδικήσει μέχρι και την 2η θέση και να έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ μέχρι και τον τελικό. Αν συνυπολογίσει κανείς πως τόσο η Ανόρθωση όσο και το Αποέλ θα πάνε σε αυτές τις αγωνιστικές στη Λεμεσό για να παίξουν κόντρα στην ΑΕΛ, αντιλαμβάνεται την σημασία του ματς.

Η ομάδα μας έχει ήδη κερδίσει μες την έδρα της την Ανόρθωση, οπότε πάει στο παιχνίδι χωρίς φόβο και με πίστη στις δυνάμεις της. Ξέρει πως από την ίδια εξαρτάται και θα τα δώσει όλα για τη νίκη.