Home TOP NEWS Πρώτο ξεμούδιασμα στην Οπαλένιτσα

Πρώτο ξεμούδιασμα στην Οπαλένιτσα

 


Αναγνωριστικό χαρακτήρα είχε το πρώτο φιλικό της ομάδας μας στην Οπαλένιτσα. Οι πράσινοι έχασαν από την Σίγκμα Όλομουτς με 2-0 σε ένα ματς που το μόνο που κρατάει ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι την όρεξη που έδειξαν οι παίκτες του παρά την ετοιμότητα του αντιπάλου.

Ο Κύπριος προπονητής προσπάθησε να μοιράσει το χρόνο στους παίκτες που είχε στη διάθεση του και έκανε αρκετές δοκιμές χωρίς να έχει μεγάλες απαιτήσεις αφού ήταν μόλις το πρώτο τους φιλικό και με ένα αντίπαλο που είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα.

Ο Πάμπος με βάση το 4-3-3 έκανε δοκιμές σε πρόσωπα και θέσεις. Ο αγώνας άρχισε με τον Παναγή κάτω από το τέρμα τους Δημητρίου, Κατελάρη, Φραγκέσκου και Μαργκάσα τετράδα στην άμυνα, τους Τουρέ, Σοάρες και Κανού στα χαφ, τους Χριστοφή και Γκονζάλες στα άκρα και μοναδικό προωθημένο τον Ντάρμπισαϊαρ. Στη συνέχεια έγιναν αρκετές αλλαγές.

Περισσότερα για τον αγώνα μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο LIVE. Δείτε επίσης εικόνες από την αναμέτρηση. Αργότερα το γραφείο τύπου θα δημοσιεύσει στιγμιότυπα από την αναμέτρηση.

Επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο την Δευτέρα 24 Ιουλίου με αντίπαλο την Hapoel Tel Aviv.