Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ “Ιστορικό παιχνίδι, ποιοτική η ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Ιστορικό παιχνίδι, ποιοτική η ΟΜΟΝΟΙΑ”


Στη Λευκωσία προετοιμάζονται οι αντίπαλοι μας στο CEV Champions League. Η Jedinstvo Bemax από το Μαυροβούνιο βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και μάλιστα τη Δευτέρα οι πετοσφαιριστές της προπονήθηκαν στο Πολυπροπονητήριο.

Διαβάστε ακόμη:
Μόρι Σιντιμπέ: «Είναι σημαντικό να μεταφέρουμε την πίεση στον αντίπαλο»
Ισχύει ότι και στην περσινή παρουσία

Πριν την αναχώρηση τους για Κύπρο, παρέθεσαν δημοσιογραφική διάσκεψη για τα ΜΜΕ στο Μαυροβούνιο. «Τους τελευταίους 2 μήνες δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε πανέτοιμοι. Η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πολύ ποιοτική και έχει αποκτήσει έμπειρους ξένους παίκτης. Πιστεύω όμως ότι οι παίκτες μας μπορούν να πετύχουν αυτό που θέλουμε», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας, Darko Prebiračević.

Στο πάνελ ήταν και δύο πετοσφαιριστές της ομάδας. Ο Slobodan Bojić ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα, είπε πως: «Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, δεν θα παραδοθούμε, ο στόχος μας είναι να κάνουμε εντύπωση και να πάρουμε αυτό που θέλουμε στο δεύτερο παιχνίδι».

Ο Vladan Rudić είπε ότι, «δεν υπάρχει φόβος για ήττα. Το Champions League δεν έχει κακή ομάδα και αυτό όλοι το ξέραμε από την αρχή. Εξαρτάται από εμάς πόση θέληση και ποιότητα θα δείξουμε για να πάρουμε το ζητούμενο».

Θυμίζουμε πως ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου, στις 18:45, στο στάδιο «Ελευθερία» και ο επαναληπτικός στις 22 Οκτωβρίου στο Μαυροβούνιο. Η νικήτρια των διπλών αναμετρήσεων, θα προκριθεί στον γ’ γύρο της διοργάνωσης, εκεί όπου περιμένει η Πολωνική, Jastrzębski Węgiel.

Δείτε βίντεο από την προετοιμασία τους στη Λευκωσία: