Home TOP NEWS Είναι στο τραπέζι, αλλά…

Είναι στο τραπέζι, αλλά…

 


Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Κίλιαν Σέρινταν ενδιαφέρει την ομάδα μας, μιας και είναι σε ψάξιμο για ακραίο επιθετικό. Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι όπως γράφονται και καλά είναι να φιλτράρουμε το τι διαβάζουμε.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι όντως το όνομα του Ιρλανδού είναι στο τραπέζι αλλά υπάρχουν πολλά εμπόδια και μάλλον η περίπτωση του είναι πάρα πολύ δύσκολη. Καταρχήν, ο Σέριταν δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γιαγκελόνια και είναι τουλάχιστον αστείο να νομίζουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πληρώσει, στην οικονομική κατάσταση που είναι, για να τον κάνει δικό της. Δεύτερον, το κασέ του Κίλιαν δεν το λες και ιδιαίτερα προσιτό αυτή τη στιγμή καθώς το τριφύλλι, λόγω των λαθών που έγιναν, πλήρωνε δυο ποδοσφαιριστές για να προπονούνται ενώ έχει προχωρήσει και σε ανακατατάξεις στο ρόστερ που στοίχισαν.

Τώρα αν ο Σέρινταν καταφέρει να λύσει μόνος του το συμβόλαιο του με τους Πολωνούς και κατέβει σε οικονομικά επίπεδα που μπορεί η ομάδα μας να αντεπεξέλθει, είναι άλλη κουβέντα.