Home TOP NEWS Μεταγραφή για τον κατάλογο Β’ επιθυμεί ο Πέτεφ

Μεταγραφή για τον κατάλογο Β’ επιθυμεί ο Πέτεφ

 


Την απόφαση για μεταγραφή ποδοσφαιριστή που να αφορά τον κατάλογο Β’ φαίνεται να έχει πάρει ο προπονητής της ομάδας μας, Ιβάιλο Πέτεφ. Μετά τις προσθήκες των Λούκα Βύντρα, Νικολάι Μιχαΐλοφ, Νικολάι Κιπιάνι και John Alvbage η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφή άλλου ξένου ποδοσφαιριστή, εκτός και αν αποχωρήσει κάποιος από το υφιστάμενο ρόστερ.

Πρόθεση από τον κόουτς για απομάκρυνση ποδοσφαιριστή δεν φαίνεται να υφίσταται αφού ο Βούλγαρος θεωρεί ότι όποιος βρίσκεται στην ομάδα αυτή τη στιγμή, θα χρειαστεί να βοηθήσει στο επόμενο του πρωταθλήματος. Με αυτά τα δεδομένα, ο Πέτεφ εξέφρασε την επιθυμία για μεταγραφή ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών που θα εγγραφή στην λίστα Β’ και δεν θα επηρεάσει την μορφή που έχει το ρόστερ αυτή τη στιγμή.

Εάν τελικά γίνει κίνηση για παίκτη, εικάζουμε ότι θα αφορά το χώρο του κέντρου, εάν και εφόσον ο Μπόρχα Εκίθα υπολογίζεται κανονικά για το κέντρο της άμυνας. Ο Ισπανός έβγαλε τέσσερις συνεχόμενες φουλ προπονήσεις χωρίς πρόβλημα και εκφράζεται αισιοδοξία πως θα είναι σε θέση να βοηθήσει. Το θέμα όμως σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η διάρκεια οπότε στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ακόμα επιφυλακτικοί και θέλουν να έχουν μεγαλύτερο δείγμα πριν πάρουν οριστικές αποφάσεις.