Home TOP NEWS Παρόντες και απόντες για το παιχνίδι με την ΑΕΛ

Παρόντες και απόντες για το παιχνίδι με την ΑΕΛ

 


Χωρίς σταματημό τρέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφού μετά το παιχνίδι με τον Απόλλων, η ομάδα πάει ξανά στο ίδιο γήπεδο το Σάββατο για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Σημαντικές απουσίες στο χώρο της άμυνας και υπάρχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα καλυφθεί το κενό, ενώ πιθανόν να δούμε νέα πρόσωπα σε ενδεκάδα και αποστολή.

Εκτός λοιπόν θα είναι οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Φάνος Κατελάρης και Γουίλιαμ Σοάρες. Από την κερκίδα θα δουν το παιχνίδι και οι τραυματίες Κανού και Εκίθα, που αναμένεται μέσα στον Φεβρουάριο να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν για πρώτη φορά τα νέα αποκτήματα John Alvbage και Κιπιάνι, αν στην περίπτωση του Ρώσου προλάβουν να έρθουν τα απαιτούμενα έγγραφα.

Μάλιστα, ο δεύτερος είναι πιθανόν να αγωνιστεί αν κρίνει ο προπονητής του ότι χρειάζεται. Τέλος, μάλλον δεδομένο πρέπει να θεωρούμε το σενάριο να ξεκινήσει στους πρώτους έντεκα ο Λούκας Βύντρα ενώ ο Ιβάιλο Πέτεφ προβληματίζεται για το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Ελλαδίτη στο κέντρο της άμυνας.