Home TOP NEWS Η θέση της Θύρας 9 που θα τεθεί ενώπιον των μελών στη...

Η θέση της Θύρας 9 που θα τεθεί ενώπιον των μελών στη Γ.Σ

 


Με πρωινή ανακοίνωση, η ΘΥΡΑ 9 αναφέρεται στην αποτυχία της τωρινής διοίκησης ενώ διατυπώνει τη θέση της, η οποία θα τεθεί ενώπιον των μελών στην ερχόμενη Γενική Συνέλευση του Σαββάτου.

Αναλυτικά:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε Πράσινε Λαέ,

Χθες το βράδυ δεν απέτυχε η διοίκηση, χθες το βράδυ απλά τέλειωσε η χρονιά, η διοίκηση είχε αποτύχει προ πολλού. Το χθεσινοβραδινό δεν άλλαξε καθόλου τα δεδομένα όσον αφορά την άποψη που είχαμε για το μέλλον της ομάδας μας.

Ότι είχαμε σκοπό πριν το παιχνίδι να πράξουμε στην έκτακτη γενική συνέλευση τα ίδια έχουμε σκοπό να πράξουμε και τώρα. Προειδοποιούμε ότι τυχών ακύρωση της έκτακτης γενικής συνέλευσης δεν μας βρίσκει μόνο αντίθετους αλλά θα θεωρηθεί και αιτία πολέμου.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει να γίνει και αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα θα δημοσιοποιήσουμε και την θέση που θα βάλουμε κάτω το ερχόμενο Σάββατο. Η θέση αυτή ήταν και θέση που βάλαμε προ μηνών όταν σε ανακοίνωση που αναλύαμε την αποτυχία του συμβουλίου ταυτόχρονα ζητούσαμε τον ορισμό της έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Η θέση μας:
1. Άμεσα ορισμός Έκτακτης εκλογικής συνέλευσης μέσα στον Απρίλιο έτσι ώστε το νέο συμβούλιο που θα προκύψει να έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί καλύτερα για την επόμενη χρονιά.

2. Το συμβούλιο να μείνει στην θέση του μέχρι τον Απρίλιο αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του και ειδικά τις οικονομικές ανάγκες της ομάδας μέχρι τότε. Άμεση φυγή του συμβουλίου πριν τον Απρίλιο θα δημιουργήσει μεγαλύτερη τρύπα στο οικονομικό ενώ ταυτόχρονα κανένας σοβαρός συνδυασμός δεν θα έρθει να αναλάβει από την μια μέρα στην άλλη.

Ταυτόχρονα όπως είχαμε υποσχεθεί και στην τελευταία ανοικτή συγκέντρωση ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ συναντόμαστε με προσωπικότητες, επιχειρηματίες και απλούς στρατιώτες του σωματείου μας έτσι ώστε να βρεθεί ένα σοβαρό, ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ και κοινής αποδοχής συμβούλιο για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας μας στην επόμενη εκλογική συνέλευση. Σε περίπτωση που οι προσπάθειες μας δεν καρποφορήσουν τότε όπως έχουμε ξαναπεί θα κατεβούμε στην εκλογική συνέλευση με δικό μας συνδυασμό.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ίσως κάποιοι να περίμεναν μια ανακοίνωση που να βρίζει θεούς και δαίμονες ίσως και εμείς αυτό να θέλαμε, όμως αδέλφια θα επιλέξουμε για ακόμα μια φορά να είμαστε επαναστάτες για την ουσία και όχι για την φασαρία. Οι επόμενες μέρες θα κρίνουν το ποια ΟΜΟΝΟΙΑ θα παραδώσουμε στα παιδιά μας για αυτό και πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας και ειδικότερα τα μέλη του σωματείου να σταθούν στο πλευρό μας και να αλλάξουμε μια για πάντα όσα κρατούν την ομάδα μας φυλακισμένη και αποτυχημένη. Επίσης κάνουμε κάλεσμα προς όλα τα μέλη όπως τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους και παρευρεθούν μαζικά στην Έκτακτη γενική συνέλευση το Σάββατο η ώρα 10.00 στο Hilton Park.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

Υ.Γ 1 – Θα το πούμε όσο πιο απλά μπορούμε ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΕΦ και στήριξη στις αποφάσεις του. Όταν χρειαστεί θα γράψουμε για το τι αντιμετώπισε από την ημέρα που ήρθε στην ομάδα μας αλλά και πόσο μάγκικα δούλεψε για να τα αλλάξει.

Υ.Γ 2 – Σε πείσμα των καιρών δεν θα ακυρώσουμε την εκδρομή της Κυριακής. ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ. Απόψε θα ανακοινώσουμε το πρόγραμμα.

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε Πράσινε Λαέ,Χθες το βράδυ δεν απέτυχε η διοίκηση, χθες το βράδυ απλά τέλειωσε η χρονιά, η …

Posted by Gate 9 (Official) on 2018 m. vasario 21 d.