Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ιωάννου: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τις δυνατότητες για να κατακτήσει και τα δυο...

Ιωάννου: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τις δυνατότητες για να κατακτήσει και τα δυο τρόπαια”

 


Δηλώσεις στην σελίδα μας έκανε μετά τη λήξη του παιχνιδιού ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ-Αποέλ, ο παίκτης της ομάδας μας Γιάννος Ιωάννου. Ο φουτσαλιστής μας τόνισε τη σημαντική βοήθεια του κόσμου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει την ποιότητα για να κτυπήσει και τους δυο τίτλους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: “Παρόλο που ηττηθήκαμε, σημασία έχει ότι πήραμε την πρόκριση και είμαστε στον τελικό. Το Αποέλ έβαλε αρκετή πίεση και στα δυο ημίχρονα, κάτι που αναμέναμε και ήταν λογικό αφού βρίσκονταν πίσω λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα. Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται στο αμυντικό κομμάτι καθώς στο φούτσαλ το κάθε λάθος το πληρώνεις. Τώρα βλέπουμε τους τελικούς του πρωταθλήματος, με αντίπαλο και πάλι το Αποέλ.”

Για τις δυνατότητες της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και μπορούμε να κατακτήσουμε και τους δυο τίτλους. Αυτό βέβαια θα επιτευχθεί μέσω σκληρής δουλειάς. Μέχρι στιγμής η δουλειά μας φαίνεται και στο παρκέ και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος.”

Για τον κόσμο: “Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτό τον κόσμο. Ο παλμός και η στήριξη του μας βοήθησε να πάρουμε αυτή την πρόκριση. Με τον κόσμο δίπλα μας είναι διαφορετικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αξίζει να αγωνίζεται με γεμάτες εξέδρες και τους καλούμε να μείνουν στο πλευρό μας για τη δύσκολη συνέχεια. Στόχος είναι στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε και τους δυο τίτλους.”