Home TOP NEWS Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ έρχεται δεύτερη

Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ έρχεται δεύτερη

 


Λίγο παραπλανητικός ο τίτλος αφού δεν αναφέρεται στη θέση του βαθμολογικού πίνακα, άλλωστε τη δεύτερη θέση έχουμε να τη δούμε χρόνια. Το άρθρο αλλού το πάει και συγκεκριμένα στα καρακιοζιλίκια των τελευταίων ημερών. Αυτά συμβαίνουν όταν είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από…ομάδα!

Λίγο ξύλο μεταξύ παικτών, κλίκες στα αποδυτήρια, “πιασμένοι” παίκτες, περίεργοι “τραυματισμοί”, αναρτήσεις από παίκτες για δήθεν δικαίωση ενώ παράλληλα μας το παίζουν και πιστοί στρατιώτες, και ένας προπονητής που αντί να ψάχνει πως θα εξομαλυνθεί η κατάσταση την λέει δημόσια πίσω στους παίκτες. Α ναι, και μια διοίκηση απούσα! Απ’ όλα είχε το φετινό μενού, χορταστικό για να μην αφήνει κανένα παραπονούμενο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα για όλους μέσα στο Ηλίας Πούλος και αυτό είναι ηλίου φαεινότερο. Η υπό παραίτηση διοίκηση περιμένει πως και πως για να την κάνει αδιαφορώντας τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, οι παίκτες πληρωμένοι ή απλήρωτοι δεν τους πείραξε ποτέ που η ΟΜΟΝΟΙΑ διασύρεται ενώ ο προπονητής κρύβεται πίσω από το γεγονός ότι οι παίκτες δεν είναι δικοί του. Συγχαρητήρια να δώσουμε και στις τρεις πλευρές…