Home TOP NEWS Το ποσό που αξιώνει η ΟΜΟΝΟΙΑ από Πέτεφ

Το ποσό που αξιώνει η ΟΜΟΝΟΙΑ από Πέτεφ

 


Πάνω που γράψαμε νωρίτερα ότι είναι ευκαιρία να ηρεμήσουμε κάπως τις επόμενες μέρες, οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για το ποσό που αξιώνει η ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Ιβάιλο Πέτεφ. Ο Γιώργος Χριστοφίδης, δικηγόρος του Συλλόγου, αποκάλυψε στον ΑΣΤΡΑ το ποσό που ζητά η ομάδα λόγω των απαξιωτικών και δυσφημιστικών, σύμφωνα με την ίδια, δηλώσεων που έκανε ο Πέτεφ σε βουλγάρικο μέσο.

Ο Σύλλογος ζητά 576 χιλιάδες για τις δηλώσεις του Ιβάιλο Πέτεφ, με τις τοποθετήσεις του Χριστοφίδη να είναι κατατοπιστικές:

“Οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα blitz.bg είναι δυσφημιστικές και επιζήμιες για το σωματείο. Θα καταθέσουμε εναντίον του. Η αγωγή έχει επιδοθεί χθες… Έχουμε προχωρήσει σε δική μας μετάφραση των δηλώσεων για να είμαστε σίγουροι ότι έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Οι δηλώσεις του κ. Πέτεφ και μία σειρά από άλλες ενέργειές του έχουν κάνει ζημιά στην Ομόνοια. Προσβάλει επίσης και τα μέλη της διοίκησης. Εξετάζονται και διάφορες άλλες παράμετροι που προκύπτουν από την υπόθεση. Αξιώνονται οικονομικές αποζημιώσεις από τον προπονητή. Συγκεκριμένα 576 χιλιάδες ευρώ.

Έχουμε καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών. Έχει παραπεμφθεί από τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου”.