Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σε σωστό δρόμο

Σε σωστό δρόμο

 


Μετά τη χτεσινή της πρόκριση απέναντι στο Αποέλ, η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στο σωστό δρόμο για κατάκτηση του κυπέλλου, μετατρέποντας εαυτόν σε ακλόνητο φαβορί. Η ομάδα μας βρίσκεται και στους τελικούς του πρωταθλήματος, ξανά απέναντι στον αιώνιο, και ευελπιστεί να κάνει το νταμπλ!

Το τριφύλλι μπορεί πλέον να ελπίζει βάσιμα και στους δυο τίτλους για τους πιο κάτω κυρίως λόγους: έχει σαφέστατο πλεονέκτημα ποιότητας με όποια εκ των ΑΜΕΚ ή ΑΕΚ κληθεί να αγωνιστεί τελικά στον τελικό Κυπέλλου ενώ όσο αφορά το πρωτάθλημα, έχει ήδη νικήσει το Αποέλ εκτός έδρας ενώ έχασε την πρωτιά στην κανονική διάρκεια κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Όποιος έχει παρακολουθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στα φετινά παιχνίδια διαπιστώνει ότι διαθέτει το καλύτερο υλικό, φτάνει βέβαια να ξεδιπλώσει την ανωτερότητα της στο παρκέ.

Μπράβο στους φουτσαλιστές μας για την πρόκριση αλλά κεφάλια μέσα, για να βάψουμε και τους δυο τίτλους πράσινους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αξίζει να στηριχθεί και να επιστρέψει στην κορυφή του κυπριακού φούτσαλ.