Home TOP NEWS Αναφορά σε στοιχείο ύψιστης σημασίας

Αναφορά σε στοιχείο ύψιστης σημασίας

 


Παρουσιάστηκε και επίσημα το νέο αφεντικό του Ηλίας Πούλος, Χουάν Κάρλος Ολίβα, κάνοντας παράλληλα και κάποιες δηλώσεις για τη νέα χρονιά. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ένας από τους στόχους, εκτός από το να πάει η ομάδα καλά που εξυπακούεται,  είναι οι ποδοσφαιριστές που θα παίζουν στην ομάδα να είναι ευχαριστημένοι.

Σημείο αναφοράς θα το χαρακτηρίζαμε και το πως νιώθουν οι ποδοσφαιριστές καθορίζεται από πολλούς παράγοντες όπως η πληρωμή στην ώρα τους, οι εγκαταστάσεις, η ποιότητα του πρωταθλήματος, η στήριξη που λαμβάνουν κ.τ.λ. Πολλοί παράγοντες και όσοι περνούν από το χέρι της ομάδας, τα τελευταία χρόνια δεν τύγχαναν της απαραίτητης προσοχής, με αποτέλεσμα οι παίκτες να είναι δυσαρεστημένοι κατά την παραμονή τους αλλά και μετά την αποχώρηση τους.

Με πιο απλά λόγια, εάν οι άνθρωποι που εργάζονται για αυτήν την ομάδα δεν είναι εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα μέσα, αυτό θα έχει αντίκτυπο στην απόδοση τους και σε μεταγενέστερο στάδιο στην επίτευξη των στόχων μας σαν ομάδα. Πολλοί ποδοσφαιριστές πέρασαν από εδώ και δεν ακούμπησαν, ενώ στους επόμενους τους σταθμούς απέδειξαν ότι…μπορούσαν!