Home TOP NEWS Ισορροπημένες αντιδράσεις

Ισορροπημένες αντιδράσεις


Στο πρώτο φιλικό στην Κύπρο απέναντι στον Παναθηναικό, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε και σε γενικές γραμμές άρεσε. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε και άρχισε να βγάζει θετικά συμπεράσματα για την ομάδα. Στη συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ ηττήθηκε στο Παραλίμνι από την ομώνυμη ομάδα και άρχισε η πρώτη μουρμούρα για ποδοσφαιριστές και Ολίβα. Στο τελευταίο φιλικό με τη Σαλαμίνα, το τριφύλλι κέρδισε και ο απόηχος των οπαδών μας κινήθηκε κάπου στη μέση.

Πρέπει επιτέλους όμως να μάθουμε σαν κόσμος και στις ισορροπημένες αντιδράσεις, για το καλό όλων μας. Δε μπορεί στο πρώτο φιλικό στην Κύπρο “Πάμε για πρωτάθλημα” και 3 μέρες αργότερα “Ο ένας εν καμεί τζαι ο άλλος εν κάμει”. Καλά καλά δεν τους είδαμε όλους, η ομάδα δεν έπαιξε επίσημο παιχνίδι και εμείς βγάζουμε τελικά συμπεράσματα, τα οποία παρεμπιπτόντως αλλάζουν κάθε 3 μέρες, για τις δυνατότητες τις ομάδας. Να σημειωθεί ότι δε βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω, και εμείς οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είμαστε και παρασυρόμαστε καμιά φορά.

Η καλόπιστη κριτική είναι θεμιτή και πρέπει να γίνεται, βοηθά θεωρούμε όλο το οικοδόμημα. Οι ακραίες αντιδράσεις όμως που στηρίζονται σε φιλικά παιχνίδια, δεν εξυπηρετούν κάτι για την ώρα. Εδώ θα είμαστε να λέμε και τα καλά και τα κακά. Ας δούμε όμως πρώτα την ΟΜΟΝΟΙΑ σε συνθήκες πρωταθλήματος και μετά να εξάγουμε συμπεράσματα.