Home TOP NEWS Ολοκληρώθηκε το παζλ

Ολοκληρώθηκε το παζλ


Με την απόκτηση του Γιόρντι Γκόμεθ, η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στις 17 μεταγραφές, και όπως όλα δείχνουν, ολοκλήρωσε τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Βέβαια, δεν αποκλείεται αν προκύψει κάτι αξιόλογο για τον κατάλογο Β, οι Γκόμεθ και Ολίβα να κινηθούν για την απόκτηση του. Πιο κάτω επιχειρείται μια “χαρτογράφηση” του ρόστερ, όπως τη βλέπουμε εμείς με τα δικά μας μάτια. Και λέμε το πιο πάνω γιατί ο κόουτς ίσως επιλέξει να χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές σε περισσότερες από μια θέσεις.

Τερματοφύλακες 

Στα μέχρι τώρα φιλικά, ο Ισπανός κόουτς μοίρασε το χρόνο μεταξύ Κωνσταντίνου Παναγή και Τόμας Μεχίας, θέλοντας να δώσει ευκαιρίες και στους δύο. Αυτό έκανε εξάλλου καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας με όλους τους ποδοσφαιριστές. Τρίτος τερματοφύλακας, ο νεαρός Αλέξανδρος Αντωνίου, που περιμένει υπομονετικά τα δικά του αγωνιστικά λεπτά.

Άμυνα

Για το κέντρο της άμυνας, θεωρούμε ότι προορίζονται τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Λούκα Βύντρα, Μίκαελ Γκαφούρ, Φράνιο Πρτσε και Γιάννη Κούσουλο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι επιλογές των Ίσμα Λόπες και Κριστιάν Μανρίκε για το αριστερό άκρο της άμυνας. Τώρα για το δεξί άκρο, θα λέγαμε ότι υπάρχουν οι Μάρκο Μότα, Τζαΐλσον Αραούχο και ο νεαρός Χρίστιαν Φώτη.

Μεσαία Γραμμή 

Στο χώρο του κέντρου υπάρχει πληθώρα ποδοσφαιριστών, με τα δικά του χαρακτηριστικά ο καθένας. Γιόρντι Γκόμεθ, Χουάν Αλμπίν, Ραούλ Λοέ, Χόρχε Ενρίκεζ, Άλεξ Σοάρες, Κρίστιαν Μόντες, Φάνος Κατελάρης θα κληθούν να καλύψουν τις θέσεις στο νευραλγικό χώρο του κέντρο. Στο αριστερό φτερό συναντάμε τους Σάσα Ζίβετς και Τζαρσίνιο Αντόνια, ενώ στην άλλη πλευρά τους Δημήτρη Χριστοφή και Χουανάν Εντρένα.

Επίθεση 

Στην αιχμή του δόρατος υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διαθέτουν διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Ο λόγος για τους Ματ Ντάρμπισαϊαρ, Νταβίντ Ραμίρεζ και Τζόρνταν Γκρίνιτζ.

Στο σύνολο 26 ποδοσφαιριστές, χωρίς να συμπεριλάβουμε τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας, που ενδέχεται σε ορισμένα παιχνίδια να πάρουν το χρόνο τους. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τα πιο πάνω, η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Κλείνοντας, επαναλαμβάνουμε ότι πολλοί από τους πιο πάνω μπορούν να αγωνιστούν και σε άλλη θέση, και για το που θα αγωνίζονται κάθε βδομάδα την ευθύνη έχει ο Κάρλος Ολίβα.