Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Τα περιθώρια βελτίωσης ασφαλώς και είναι μεγάλα καθώς είμαστε ακόμα...

Α. Δημητρίου: «Τα περιθώρια βελτίωσης ασφαλώς και είναι μεγάλα καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή της προσπάθειας»


Δηλώσεις στα μέσα παραχώρησε ο Υπεύθυνος Τύπου του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου. Μεταξύ άλλων, σχολίασε για τον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ, για τη νίκη με την Ένωση αλλά και για την εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Καταρχήν θέλουμε να ευχηθούμε στην ΑΕΚ, αλλά και στον Απόλλωνα, κάθε επιτυχία στους αποψινούς τους αγώνες για το Europa League. Είναι σημαντικό για το Κυπριακό ποδόσφαιρο να συμμετέχουν ομάδες μας σε αυτό το επίπεδο. Έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ, το πρώτο μας ντέρμπι για αυτήν τη σεζόν. Αναμένεται ένα πολύ καλό παιχνίδι, που θα απολαύσει ο κόσμος. Ως ντέρμπι, θεωρείται τριπλής παραλλαγής. Στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η νίκη. Απέναντί μας θα έχουμε μια ποιοτική και έμπειρη ομάδα, ένα ομοιογενές σύνολο. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του αγώνα».

Για το παιχνίδι με την Ένωση: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους στο παιχνίδι με την ΕΝΠ. Βασικός στόχος ήταν η νίκη και είναι πολύ σημαντικό που ήρθε. Μας έχει δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Επιπλέον, θέλαμε με την αγωνιστική μας απόδοση να πάμε ένα βήμα παρακάτω σε σχέση με την πρεμιέρα, κάτι που καταφέραμε. Η ομάδα έδειξε πρόοδο και αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο. Και τρίτο, περιμέναμε μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου από ότι είχαμε στο παιχνίδι με την Αλκή, κάτι που επίσης πετύχαμε. Σε σχέση με τα δεδομένα που υπάρχουν στο φετινό πρωτάθλημα, η προσέλευση στους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι σε αρκετά ψηλά επίπεδα. Ωστόσο, για τα δεδομένα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σίγουρα περιμένουμε και μπορούμε για πολύ μεγαλύτερη προσέλευση, κάτι που ευελπιστούμε ότι σταδιακά θα πετύχουμε. Συνεχίζουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα. Έχουμε στρέψει ήδη την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι.».

Στοιχεία που ξεχωρίζουν στην ομάδα: «Οι δύο νίκες με μηδέν παθητικό είναι ένα σημείο αναφοράς, αν λάβουμε υπόψη την προηγούμενη χρονιά. Είδαμε την ομάδα να παρουσιάζεται βελτιωμένη σε σχέση με την πρεμιέρα: μεγαλώσαμε τα χρονικά διαστήματα καλής αγωνιστικής απόδοσης, φτιάξαμε περισσότερες τελικές προσπάθειες και απειληθήκαμε ελάχιστα. Τα περιθώρια βελτίωσης ασφαλώς και είναι μεγάλα, καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή της προσπάθειας, όμως το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει πρόοδο, είναι θετικό. Επίσης, ικανοποιεί το αγωνιστικό επίπεδο που έδειξαν ότι βρίσκονται κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως και η σταδιακή βελτίωση ορισμένων άλλων. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, που αναπόφευκτα συμβάλλει στο να γίνεται η ομάδα καλύτερη. Πέρα από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, επιδίωξή μας είναι να είμαστε μια σοβαρή, πειθαρχημένη και ουσιαστική ομάδα».

Για τους τραυματίες: «Τρεις ποδοσφαιριστές παραμένουν εκτός κανονικού προγράμματος προπόνησης. Ο Δημήτρης Χριστοφή κάνει φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Ενρίκεζ συνεχίζει φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Προς το τέλος της βδομάδας θα έχουμε εικόνα για το κατά πόσο θα προλάβει ή όχι το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ωστόσο φαίνεται πως δύσκολα θα προλάβει. Ο νεαρός τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Αντωνίου, σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις».

Για τον κόσμο: «Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί περίπου τα μισά διαθέσιμα εισιτήρια. Μέχρι την Παρασκευή έχουν προτεραιότητα για να εξασφαλίσουν εισιτήριο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν τα εισιτήρια μέχρι την Παρασκευή, θα τεθούν από το Σάββατο στη διάθεση όλου του κόσμου».