Home TOP NEWS Απροβίβαστο και στην επικοινωνία

Απροβίβαστο και στην επικοινωνία


Δεν έφτανε που η ομάδα τακτικά έδειχνε να μην δουλεύει σωστά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο πρώην πλέον κόουτς είχε πρόβλημα και στην επικοινωνία. Γεγονός που δε βοήθησε καθόλου στη σχέση του με τον κόσμο, αυξάνοντας από μόνος του την πίεση προς το πρόσωπο του.

«Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, με την μεγάλη ευκαιρία του Γιόρντι Γκόμεθ να είναι καθοριστική» απάντησε ο Χουάν Κάρλος Ολίβα σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί πιστεύει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν άξιζε να χάσει από τη Σαλαμίνα. Ο Ισπανός στάθηκε σε μια φάση που απώλεσε η ομάδα μας στο πρώτο μέρος, αλλά ξέχασε ότι η Σαλαμίνα θα μπορούσε να μας σχολάσει από το μισάωρο με 3-0 και ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάστηκε καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο!

Όσο αφορά το πέναλτι μας είπε «οι παίχτες είναι επαγγελματίες δεν έχει σημασία ποιος το εκτελεί». Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν σταθεροί εκτελεστές, όχι μόνο των πέναλτι αλλά και των στημένων. Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα δεν παίρνει τη μπάλα όποιος να’ ναι και να εκτελεί. Εδώ να σημειώσουμε ότι δεν αφήνουμε αιχμές για τον Χριστοφή, αλλά καυστηριάζουμε τον τρόπο που τοποθετήθηκε ο Ολίβα.

Πολλές ήταν και οι αναφορές του για τη δουλειά που γίνεται στο Ηλίας Πούλλος, αλλά και την σιγουριά του ότι η ομάδα θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Αντί αυτού, είδαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει 2 νίκες στην αρχή και 3 ήττες μετά. Παρόλα αυτά, δεν ακούσαμε μια ανάληψη ευθύνης από τον προπονητή. Παλαιότερα και μετά τις δυο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές, με τον ντέρμπι με την ΑΕΚ προ των πυλών, ο πρώην προπονητής μας, ανέφερε ότι από το 10 νιώθει ότι είμαστε στο 8! Διάγνωση που προήλθε μετά από δυο επίσημους αγώνες!

Η αλήθεια είναι ότι η απειρία του Κάρλος Ολίβα φάνηκε και στο επικοινωνιακό κομμάτι. Στην παρούσα, με τον Ισπανό να αποτελεί παρελθόν, ελάχιστη σημασία έχει. Ωστόσο, καλό θα ήταν ο επόμενος να έχει λίγη καλύτερη αίσθηση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περιμένει πολλά και κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα του προπονητή… μετρά.