Home TOP NEWS Η αποτυχία σε… νούμερα

Η αποτυχία σε… νούμερα


Τραγική η μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας μας αφού στους πέντε αγώνες που έδωσε μετρά τρεις ήττες και δύο νίκες. Εκτός αυτού, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση του Πρωταθλήματος με μόλις δύο γκολ υπέρ.

Τις δύο πρώτες αγωνιστικές νίκησε με το ίδιο σκορ, 1-0,  την Αλκή και την Ένωση αντίστοιχα. Δύο ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή στη κατηγορία. Ακολούθως ηττήθηκε από την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που δεν άξιζε την ήττα, όμως ήρθε και αυτό είναι που μετράει. Με τον Απόλλωνα επίσης ηττήθηκε και η παρουσία δεν ήταν τόσο καλή όσο στον αγώνα με την ΑΕΚ. Με τη Σαλαμίνα, που έμελλε να είναι και το τελευταίο του Ολίβα, η ομάδα μας εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια γνώρισε την τρίτη σερί ήττα.

Αυτός ήταν ο απολογισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Ολίβα στις πρώτες πέντε παρουσίες της ομάδας στο Πρωτάθλημα. Με το πέρασμα του χρόνο αντί να ερχόταν η βελτίωση, η ομάδα χειροτέρευε και φυσιολογικά ήρθε η απόλυση του Ισπανού κόουτς. Μάλιστα, η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ καταγράφει χειρότερη πορεία από την περσινή σε σύνολο πέντε αγώνων, και ενώ πέρσι ζήσαμε την πιο κακή χρονιά στην ιστορία. Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα δεν το ξέρουμε, αλλά βλέπουμε πως η ομάδα μας καταρρίπτει πολλά αρνητικά ρεκόρ.