Home TOP NEWS Τα δύο οχτάρια που δεν… χωράνε!

Τα δύο οχτάρια που δεν… χωράνε!


Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, και ειδικότερα μετά τις δυο διαδοχικές ήττες, ήταν η παρουσία στην αρχική εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δυο παικτών με παρόμοια χαρακτηριστικά. Ο λόγος ασφαλώς για τους Γιόρντι Γκόμες και Άλεξ Σοάρες, όπου αμφότεροι αγωνίζονται ως «οχτάρια» και ελίσσονται παρόμοια μέσα στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του αγώνα.

Αυτό βέβαια αποτελεί πρόβλημα, καθώς παρά το γεγονός ότι ο Γκόμες έχει οδηγίες να κινείται σαν «εξάρι», οι δυο τους «συγκρούονται» στο στυλ παιχνιδιού και στον τρόπο που δρουν στον αγώνα. Οι επιλογές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κυρίως στην επίθεση, μειώνονται όταν στο γήπεδο βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Την πιο πάνω παρατήρηση φαίνεται να έκαναν και οι Κάρλος Ολίβα και Άνχελ Γκόμεθ, με τον πρώτο να σκέφτεται αλλαγές στον χώρο του κέντρο στο ερχόμενο παιχνίδι με την Σαλαμίνα. Άλλωστε, από την στιγμή που πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές για τη θέση του κόφτη, θεωρούμε ότι δύσκολα θα ξαναδούμε τον Ισπανό να παίρνει θέση… «εξαριού»!