Home TOP NEWS Αδυναμία στα ντέρμπι

Αδυναμία στα ντέρμπι


Δεν πραγματοποίησε καλό ξεκίνημα στο πρώτο 1/3 του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό φαίνεται (και) από τη θέση που έχει στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε πορεία επανένταξης στη σωστό δρόμο και στο επόμενο παιχνίδι, που είναι ντέρμπι, θα ψάξει τη νίκη για να συνεχίσει την ανοδική πορεία.

Πάντως, στα προηγούμενα τρία ντέρμπι που δώσαμε, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τα πήγε καθόλου καλά. Το τριφύλλι ηττήθηκε από την ΑΕΚ στη Λάρνακα με 1-0, ενώ δέχθηκε άλλες δυο ήττες με το ίδιο σκορ (2-0) από Απόλλωνα και Αποέλ. Η γενική κακή αγωνιστική κατάσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκείνη την περίοδο (με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο με ΑΕΚ), δε θα μπορούσε να μην κάνει την εμφάνιση της και στα ντέρμπι, γι’ αυτό και ήρθαν φυσιολογικά ισάριθμες ήττες.

Πλέον μπροστά μας έχουμε νέα ντέρμπι, στα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να δείξει ότι διαθέτει την ποιότητα για να κοντράρει ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους και βρίσκονται πιο πάνω στη βαθμολογία. Αρχής γενομένης από αυτή την Κυριακή κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ το αμέσως επόμενο παιχνίδι είναι απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΛ.