Home TOP NEWS Έβγαλε αντίδραση για πρώτη φορά

Έβγαλε αντίδραση για πρώτη φορά


Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο ωστόσο, μετά την ανάπαυλα κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να πάρει τη νίκη. Για πρώτη φορά φέτος η ομάδα μας έβγαλε αντίδραση και γύρισε το παιχνίδι, παίρνοντας το ζητούμενο.

Στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Ερμή, κάναμε αναφορά στο γεγονός ότι η ομάδα μας κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, μετά την ισοφάριση που δέχτηκε. Χθες είδαμε και την πρώτη ανατροπή στη σεζόν και αυτό που χαροποίησε ιδιαίτερα, είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε αντίδραση, αφότου βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο β ημίχρονο, απέναντι στη Δόξα, εμφανίστηκε αλλαγμένη και κυρίως αποφασισμένη για να κάνει την ανατροπή. Πράγμα που κατάφερε κάνοντας απλά τα βασικά. Έφτιαξε κάποιους καλούς συνδυασμούς από τους οποίους προήλθαν τα δύο γκολ της ανατροπής. Αυτό που βοήθησε περισσότερο ήταν το πείσμα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές και η διάθεση για να πάρουν τη νίκη.

Στα δύο παιχνίδια με τον Αναστασίου στο πάγκο, είδαμε αν μη τι άλλο την ομάδα να θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς και εν τέλει να το καταφέρνει. Ωστόσο χρειάζεται να γίνει πολλή δουλειά, ούτως ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο και γενικά να μπει στο σωστό δρόμο. Ας ελπίσουμε ότι οι δύο αυτές νίκες, θα είναι οδηγός για καλύτερες παρουσίες στο μέλλον για την ομάδα μας.