Home TOP NEWS Κερδίζει κόσμο (και) με τα λεγόμενα του

Κερδίζει κόσμο (και) με τα λεγόμενα του


Εκτός από την αγωνιστική εικόνα που βελτιώθηκε σε κάποιο βαθμό, και μέσω της οποίας ο Γιάννης Αναστασίου πήρε τους πρώτους του πόντους, ο κόουτς κερδίζει τον κόσμο και με τα λεγόμενα του. Ο Ελλαδίτης κάνει μετρημένες τοποθετήσεις, και στις καθιερωμένες Συνεντεύξεις Τύπου μετά τα παιχνίδια, αλλά και στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σε αντίθεση με τον προκάτοχο του, που μας είπε με την ολοκλήρωση του 2ου επίσημου αγώνα της σεζόν, και ενώ νικήσαμε με 1-0 δυο από τις πιο αδύνατες ομάδες του πρωταθλήματος, ότι βρισκόμαστε στο 8 από τα 10 σε μόλις 2 παιχνίδια. Από την άλλη ο Γιάννης Αναστασίου φροντίζει μέσα από τις δηλώσεις του, αλλά και τις κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο, να μεταφέρει την πραγματική εικόνα.

Για παράδειγμα, ερωτηθείς για τις αμυντικές αλλαγές που πραγματοποιεί, δεν κρύφτηκε και αναφέρθηκε στο θέμα της φυσικής κατάστασης που ταλαιπωρεί την ομάδα. Ο κόουτς και στα δυο παιχνίδια, αφού προηγήθηκε, φρέσκαρε την αμυντική γραμμή για να διατηρήσει το αποτέλεσμα. Όσο αφορά τους τραυματισμούς, παραδέχτηκε ότι προχωρεί σε αυτοσχεδιασμούς μιας και οι πολλές απουσίες δεν τον αφήνουν να παρατάξει την ομάδα όπως ακριβώς θα ήθελε.

Αυτό που λέμε πάντα είναι ότι δε μπορούμε να ξέρουμε ποιος προπονητής θα πετύχει και ποιος όχι. Αν είχαμε μαγικό ραβδί, θα βρισκόμασταν και σε καλύτερη μοίρα. Ωστόσο, ο Ελλαδίτης, για την ώρα, μετρά τις λέξεις του και περιμένει από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας να μιλήσει για τη δουλειά του…