Home TOP NEWS Κρατάμε τη διάθεση μετά την ανάπαυλα

Κρατάμε τη διάθεση μετά την ανάπαυλα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού παιχνιδιού ήταν ανύπαρκτη για ακόμη μια φορά, ωστόσο μετά την ανάπαυλα παρουσίασε διάθεση, ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα και πήρε τη νίκη. Επαναλήφθηκαν και πάλι κάποια αρνητικά που ευτυχώς δε στοίχισαν και αυτό που μένει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση να μπορεί να κάνει κάτι αξιόλογο και ποτέ δεν έπεισε με την απόδοση της ότι θα πάρει τη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές κινήθηκαν στη μετριότητα και δεν μπορούσαν να φτιάξουν ένα καλό συνδυασμό. Έπαιζαν συνεχώς με μακρινές μπαλιές που δεν οδηγούσαν πουθενά έχοντας απέναντι, τους ψηλούς ποδοσφαιριστές της Δόξας. Παρουσιάστηκε ξανά το πρόβλημα της φυσικής κατάστασης και σε ορισμένα σημεία δεν είχαν δύναμη ούτε για να τρέξουν. Σαν να μην έφταναν αυτά ήρθε και το γκολ της Δόξας, μετά από ανισορροπία στην άμυνα, όπου πιάστηκε στον ύπνο.

Μετά την ανάπαυλα είδαμε μια διαφορετική ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο, με διάθεση για να πάρει τη νίκη. Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου έφερε το ματς στα ίσα, έπειτα από ένα πολύ ωραίο συνδυασμό από τους ποδοσφαιριστές. Ουσιαστικά ήταν και ο πρώτος αξιόλογος που έκαναν και αυτό έφερε το γκολ της ισοφάρισης. Ακολούθως οι πράσινοι, έχοντας και τη ψυχολογία του γρήγορου τέρματος, έπαιζαν καλύτερα, έβγαζαν περισσότερους συνδυασμούς και γενικά πίεζαν για ένα δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, ο Ραμίρεζ με τακουνάκι έδωσε στον Άλεξ που αυτός με τη σειρά του κάρφωσε τη μπάλα στα δίκτυα. Η ομάδα μας κατάφερε να γυρίσει τούμπα το ματς και μέχρι το τέλος του κράτησε το υπέρ της προβάδισμα και έφυγε από το Μακάρειο με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσίασε δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα στη χθεσινή αναμέτρηση και ευτυχώς κατάφερε να πάρει το ζητούμενο. Στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που κρατάμε με την ελπίδα ότι τα κενά διαστήματα θα ζωντανέψουν και η ομάδα θα παρουσιάζεται αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο. Η δουλειά που έχει να κάνει ο Γιάννης Αναστασίου είναι πάρα πολλή και του δίνεται η δυνατότητα μέσα από τη διακοπή που έρχεται.