Home TOP NEWS Ο Αλμπίν και οι άλλοι δύο

Ο Αλμπίν και οι άλλοι δύο


Στο φιλικό με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών αγωνίστηκαν οι Χουάν Αλμπίν, Ραούλ Λοέ και Μάρκο Μότα. Όλοι τους αποτελούν μεταγραφές καλοκαιριού και επιλογές του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, Άνχελ Γκόμεθ.

Ωστόσο, κανένας από τους πιο πάνω δε βοήθησε μέχρι στιγμής την ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ξεκινώντας με τον πρώτο, ο Ουρουγουανός ήρθε στην ομάδα με αρκετά παραπανίσια κιλά και παρότι προπονήθηκε κανονικά σχετικά νωρίς, δεν αγωνίστηκε στα επτά από τα εννιά παιχνίδια που έδωσε το τριφύλλι μέχρι στιγμής. Με νέο προπονητή πλέον στον πάγκο, είναι άγνωστο το πως θα χειριστεί τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, που ήρθε σαν μεγάλο όνομα για να πάρει θέση βασικού σαν ενορχηστρωτής.

Από την άλλη, ο Ραούλ Λοέ με πολλές παραστάσεις από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, έδεινε την εντύπωση ότι πρόκειται για περίπτωση ποιοτικού ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει. Παρόλα αυτά, κάποιοι τραυματισμοί, αλλά και οι καλές εμφανίσεις του Χόρχε Ενρίκεζ, τον περιθωριοποίησαν μέχρι στιγμής. Πάντως, πιστεύουμε ότι σε κάποια στιγμή θα κληθεί να δώσει ανάσες, γι’ αυτό είναι σημαντικό να είναι σε ετοιμότητα.

Εντελώς διαφορετική είναι η περίπτωση του Μάρκο Μότα. Ο Ιταλός αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα της φετινής περιόδου και ένα από τα μεγαλύτερα που πάτησαν στο νησί. Ένας τραυματισμός τον υποχρέωσε να μπει κάτω από το νυστέρι και να μείνει μακρυά για μήνες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν το ενέγραψε στο ρόστερ και κατάσταση του μπήκε στο… ψυγείο. Χτες αγωνίστηκε μετά από καιρό και πλέον μετρά αντίστροφα, εάν δοθεί βέβαια το πράσινο φως από τον Αναστασίου, για την εγγραφή του στο ρόστερ τον Γεννάρη.

*Σημαντικό να αναφερθεί ότι Αλμπίν και Λόε αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με την Καρμιώτισσα, ενώ ο Μάρκο Μότα για ένα ημίχρονο