Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Μόλις ολοκληρωθούν οι σκέψεις θα δούμε πως θα προχωρήσουμε με...

Α. Δημητρίου: «Μόλις ολοκληρωθούν οι σκέψεις θα δούμε πως θα προχωρήσουμε με το μοντέλο λειτουργίας»


Σε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό του Σπορ ΦΜ 95.0 προέβη ο Αντρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου μίλησε ασφαλώς για την λύση της συνεργασίας με τον Άνχελ Γκόμεθ, αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι με το Αποέλ.

Όλα όσα είπε:

Για Άνχελ Γκόμεθ: «Η συνεργασία έχει λυθεί και είμαστε στην επόμενη μέρα. Μαζί με τον κ. Γκόμεθ αποχώρησε και ο στενός του συνεργάτης, Μανέλ Μπεναβέντε. Ευχόμαστε και στους δύο καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Η ομάδα βλέπει μπροστά. Η αυστηρή αυτοκριτική μας οδήγησε στο να εντοπίσουμε τους τομείς που θα έπρεπε να εστιάσουμε, προκειμένου η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει στην πορεία που έπρεπε να βρίσκεται. Έγιναν ήδη πολλά και θα ακολουθήσουν κι άλλα. Μόλις ολοκληρωθούν οι σκέψεις θα δούμε πως θα προχωρήσουμε με το μοντέλο λειτουργίας. Γίνονται διάφορες σκέψεις και ενέργειες. Μόλις ολοκληρωθούν θα είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε επίσημα».

Για αρχισκάουτερ: «Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω από αυτά που έχουν ήδη αναφέρει».

Για την μεταγραφική Ιανουαρίου: «Αναζητούμε παίκτες που θα πληρούν τα κριτήρια που θέσαμε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί στις επιλογές μας. Δεν θα σχολιάσουμε δημοσιεύματα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Στο παρόν στάδιο τα θέματα αυτά τα χειρίζεται ο προπονητής και οι συνεργάτες του. Μπορείτε να φανταστείτε πόσοι παίκτες προτείνονται κάθε μέρα για μια μεγάλη ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το σημαντικό είναι ποιοι προκρίνονται».

Για τον Μότα: «Θα μείνω στην δήλωση του προπονητή, που είπε ότι μια από τις κινήσεις τον Γενάρη θα είναι ο Μότα».

Για Αποέλ: «Καταρχήν στόχος είναι η νίκη. Ο αγώνας έρχεται σε μια χρονική συγκυρία που ο Αποέλ διανύει μια καλή περίοδο ενώ εμείς προσπαθούμε να καλύψουμε το έδαφος. Ο αντίπαλος έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, κάποια δυνατά σημεία και κάποιες αδυναμίες. Επιπλέον, ξέρουμε τη λογική και τη νοοτροπία με την οποία στον ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζουν πάντα τα παιχνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ξέρουμε πως το να κερδίσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ πάντα αποτελεί για αυτούς ισχυρότατο κίνητρο, το οποίο υπερνικά ακόμη και το βαθμολογικό κίνητρο. Η νίκη και για τους δύο είναι μεγάλο κίνητρο. Προετοιμαζόμαστε με καθαρό μυαλό και συγκέντρωση, στοιχεία που θέλουμε να έχουμε και στον αγωνιστικό χώρο».

Αγωνιστικά θέματα: «Εκτός σίγουρα οι Χριστοφή, Μανρίκε και Γκρίνιτζ. Ο Ζίβετς έχει επιστρέψει και μένει να καταγράψει λεπτά συμμετοχής. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του προπονητή. Δεν έχω ενημέρωση για επέμβαση του Χριστοφή. Θα ενημερωθώ για το θέμα και θα σας ενημερωσω. Έχει ξεκινήσει ήδη την πορεία αποκατάστασης. Θα χρειαστεί την δική μας συμπαράσταση. Δεν νομίζω να ήθελε ο ποδοσφαιριστής να τραυματιστεί. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε για να επιστρέψει πίσω δυνατός».

Για τον κόσμο: «Θα έχουμε πιο καθαρή εικόνα την Παρασκευή. Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Κατανοούμε τα συναισθήματα του κόσμου. Χρειάζεται χρόνος και μια νίκη την Κυριακή θα μας βοηθήσει αρκετά».

Για το αν θα γίνει κάποια εκδήλωση πριν το ντέρμπι: «Δεν υπήρχε χρόνος για διοργάνωση μιας εκδήλωσης. Ελπίζουμε στο μέλλον να υπάρχει χρόνος για να διοργανώσουμε ξανά τέτοιες εκδηλώσεις».

Τελευταίο σχόλιο: «Μέσα από την αυτοκριτική εντοπίζουμε τα λάθη μας για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Δεν έχουμε αμφιβολία ότι σε μακροπρόθεσμο πλαίσιο θα επιστρέψουμε εκεί που πρέπει να είμαστε. Πρέπει να καλύψουμε το έδαφος και σιγά σιγά να μπει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον σωστό δρόμο»