Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Προγραμματίζουμε να μιλήσουμε στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»

Α. Δημητρίου: «Προγραμματίζουμε να μιλήσουμε στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»


Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι έκανε ο Αντρέας Δημητρίου μετά το παιχνίδι με το Αποέλ, που αφορούσε την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα του αγώνα και την συνέχεια.

Όλα όσα είπε:

«Εμάς δεν μας αρκούν τα καλά λόγια, εμείς αυτό που θέλουμε είναι οι νίκες και να φέρουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που πρέπει. Και σήμερα όπως είπε ο προπονητής το πλάνο λειτούργησε σωστά αλλά δυστυχώς όπως έγινε με την ΑΕΛ και την Ανόρθωση τα πράγματα ήρθαν εναντίον μας και δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε. Σίγουρα οι αναγκαστικές αλλαγές επηρέασαν αρνητικά, οχι λόγω των ποδοσφαιριστών που μπήκαν στο παιχνίδι αλλά γιατι άλλαξε ο ρυθμός και το πλάνο του αγώνα. Προγραμματίζουμε να μιλήσουμε στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ευκαιρία της διακοπης λόγω των γιορτών, για όλα όσα αφορούν ομάδα. Ξέρουμε πως το έχει ανάγκη, το έχουμε και εμείς ανάγκη. Εμείς πιστεύουμε στο μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, συζητείται στο χώρο του ποδοσφαίρου το πόσο καλά δουλεύουμε εσωτερικά και η καλή δουλειά που γίνεται. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής.

Για το θέμα του Τεχνικού Διευθυντή:

Γίνονται πολλές σκεψεις και ενέργειες που απασχολούν την ομαδα για το συγκεκριμενο θέμα, ήδη γίνονται κάποιες σκέψεις αλλα επιτρέψετε μας λίγο χρόνο ακόμα και θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας για τα πλάνα της ομάδας στο συγκεκριμένο θέμα. Πρέπει να κοιτάξουμε τώρα το επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ήρθε σήμερα στο γήπεδο»